Frezoli Maroni 3

Beschrijving

 

Frezoli Maroni 3 is een prachtig landelijke hanglamp voor een landelijk interieur. Zie jij ‘m al hangen boven je eettafel of misschien wel boven je kookeiland? Met deze lamp heb je legio mogelijkheden qua uitstraling. Wil je weten wat er zoal mogelijk is? Lees even met ons mee… 

Landelijke Hanglamp Frezoli Maroni: in hoogte verstelbaar

De Frezoli Maroni wordt geleverd met plafondbalk. Doordat de lamp in hoogte verstelbaar is kun je ‘m precies op de hoogte hangen die in jouw situatie het beste past.

Product Specificaties Frezoli Maroni 3

Deze landelijke hanglamp Frezoli Maroni is vervaardigd uit staal/metaal. De breedte van de lamp is 138 cm. Daarnaast maakt de E27 fitting deze hanglamp ook geschikt voor LED. 

Frezoli Maroni 3: leverbaar in 3 kleurstellingen

Landelijke Hanglamp Frezoli Maroni is leverbaar in drie kleurstellingen. Op de afbeelding zie je de lamp in de kleur bruin patina. Daarnaast is er een Maroni 3 in de kleur lood(grijs) en een Maroni 3 in mat zwart leverbaar. 

Keuze uit 2 verschillende lampenkappen

Bij de landelijke hanglamp Frezoli Maroni 3 heb je de keuze uit twee verschillende soorten lampenkappen.

Op de foto staat het hangmodel met een doorsnede van 26 cm afgebeeld. Deze kap is er in vier kleurstellingen: kleur koper | kleur loodgrijs met witte binnenzijde | kleur mat zwart | kleur mat zwart met koperen binnenzijde. 

Daarnaast is er een halfrond model kap leverbaar. Dit hangmodel van 18 cm doorsnede is eveneens leverbaar in vier kleurstellingen: kleur aluminium | kleur koper | kleur mat loodgrijs witte binnenkant | mat zwart.

De lamp is dus leverbaar met 2 verschillende kappen. Om die reden wordt de lamp dan ook zonder kap geleverd zodat jij daarna zelf kunt bepalen welke kap je erop wilt hebben. De uitstraling van jouw landelijke hanglamp kun je zo dus grotendeels zelf bepalen. Kies je voor een landelijke Maroni of past een wat meer industriële look beter bij jou?  Hoe dan ook: de Frezoli Maroni 3 is een waanzinnige keuze!