Frezoli Mazz wandlamp met knikarm

Beschrijving

Wandlamp Mazz met koperen kapje, klinkarm en aan/uit-schakelaar. Een prachtig wandlampje in de Mazz serie van Frezoli. 

De Frezoli Mazz Wandlamp is hier online te bestellen:

# Mazz Wandlamp Koper # Mazz Wandlamp Mat Zwart

Productspecificaties 

De maximale diepte van het lampje is 55 cm. Daarbij is de afmeting van de voetplaat  11 x 8,5 cm. Het kapje zelf heeft een doorsnede van 10 cm en de hoogte van het kapje is 9 cm. Het lampje heeft een GU10 fitting.

Mazz Wandlamp:  in twee kleurstellingen

De Mazz wandlamp met knikarm is leverbaar in bruin patina of in mat zwart. Een mooie wandlamp die zich in ieder interieur thuis voelt. Ook mooi als bedlampje overigens! 

Mazz: een complete serie lampen

Frezoli biedt in de Mazz serie een reeks aan lampen. Zo zijn er, naast de wandlamp met knikarm ook Mazz spotjes verkrijgbaar. Daarnaast is er de vloerlamp Mazz en het tafellampje/bureaulampje Mazz. De Mazz serie is leverbaar in diverse kleurstellingen. 

Frezoli Mazz Tafellamp / Bureaulamp

De Mazz tafellamp is in hoogte verstelbaar. Ze heeft een dimbaar LED lampje en is er in drie kleurstellingen: bruin patina of Mazz Tafellamp mat zwart. Tevens is er nog een Mazz Tafellamp grijs. Prachtig vormgeven tafellamp die uiteraard ook prima dienst doet als leeslamp, bureaulamp of bedlampje. 

Frezoli Mazz Vloerlamp

De Mazz vloerlamp is eveneens in hoogte verstelbaar (130 tot 160 cm) en daarnaast ook in twee kleurstellingen leverbaar: Mazz Vloerlamp Bruin Patina of Mazz Vloerlamp Zwart. De vloerlampen worden geleverd met GU10 fitting én een dimbaar LED lampje. 

Frezoli Mazz Spot

Om de Mazz lijn van Frezoli compleet te maken is er de Mazz Spot. Leverbaar in drie kleurstellingen: bruin patina, zwart of grijs. Naast dat je de spot kunt toepassen als plafondlamp, kan deze uiteraard ook als wandlamp dienen. Daarbij hebben ook deze lampjes een GU10 fitting. Een prachtig vormgegeven spot die goed tot z’n recht komt in een landelijk interieur, maar eveneens z’n weg vindt in een strakkere inrichting.