Frezoli Tafellamp Ketange

Beschrijving

 

Frezoli Tafellamp Ketange is een tafellamp in mat zwart metaal/staal. De lamp (zonder kap) is 36 cm hoog en de voetplaat kent daarnaast de afmeting van 28 cm lang bij 20 cm. breed. De lamp wordt geleverd met een GU10 fitting.

Lampenkappen voor Frezoli Tafellamp Ketange

Deze strak vormgegeven tafellamp kun je zelf de uitstraling meegeven die jij wilt. Frezoli Tafellamp Ketange wordt geleverd zonder kap. Jij kunt zelf uitzoeken hoe de Ketange voor jou het mooist wordt. Je hebt hierbij de keuze uit meerdere vormen lampenkap

Rechthoekige Kap voor Tafellamp Ketange 

Voor Frezoli Tafellamp Ketange zijn er twee maten rechthoekige kappen verkrijgbaar: een kap 31 cm breed met afgeronde hoeken of een kap 34 cm breed, eveneens met afgeronde hoeken. De kleur van de kap bepaal jij. Je hebt de keuze uit diverse kleuren linnen of een wat meer glamorous look. 

Cilinder Kap voor lamp Ketange

Een ronde kap pas ook prachtig op lamp Ketange. Zo geef je de lamp weer een heel andere uitstraling. Een cilinderkap met een doorsnede van 25 cm past de Ketange het mooist. Wij hebben diverse van dit soort kappen op voorraad in onze winkel. De kleur en stof bepaal jij zelf. 

Vloerlamp Ketange

Naast Frezoli Tafellamp Ketange is er ook een Vloerlamp Ketange. Eveneens vervaardigd van mat zwart metaal/staal. De lamp is (zonder kap) 135 cm hoog. Door haar vormgeving voelt de Ketange lampenserie zich bij uitstek thuis in een stoer, industrieel of wat strakker interieur. 

Net als voor Frezoli Tafellamp Ketange geldt voor vloerlamp Ketange dat deze zonder lampenkap geleverd wordt. Welke kap jij op jouw Ketange lamp wilt bepaal jij zelf. Wil je een linnen kap in een sleetse kleur, of wil je liever een warme velours stof? Een stof met een printje of een glansje? We hebben het allemaal. 

Als je de Ketange lampenserie je aanspreekt kun je ook nog eens kijken bij de serie hardstenen vloerlampen, de Lacio. Deze serie biedt een redelijk vergelijkbare vloerlamp aan, maar dan met hardstenen voetplaat. 

Frezoli Dealer

Wij zijn dealer van Frezoli Lightning en kunnen daardoor alles van dit prachtige merk verlichting leveren. Mochten wij iets niet in de winkel hebben dan kunnen we het doorgaans met een korte levertijd voor je bestellen.