Frezoli Tafellamp Spezia

Beschrijving

De Frezoli Spezia tafellamp is hier online te bestellen:

# Spezia koper # Spezia Loodkleur # Spezia Mat Zwart

Frezoli Tafellamp Spezia: leeslamp, bureaulamp of gewoon heel mooi om iets aan te lichten

De klassieker in een landelijk interieur: Frezoli Tafellamp Spezia. Prachtig vormgegeven lampje. De Spezia kan dienst doen als bureaulampje, maar natuurlijk ook als leeslampje. Uiteraard ook erg mooi als bedlampje op je nachtkastje. Wellicht wil je er op een tafel of bijzettafel iets moois mee aanlichten? Hoe wil jij dit tafellampje gebruiken in je interieur?

De Frezoli Tafellamp Spezia voelt zich in ieder interieur thuis, of je nu hebt gekozen voor een landelijke inrichting, een industrieel interieur of dat je een voorkeur hebt voor een moderner interieur. 

Frezoli Spezia leverbaar in verschillende kleuren

Dit tafellampje is verkrijgbaar in de kleuren mat zwart, loodkleur en bruin patina. Welke kleur past het beste bij jou?

Afmetingen en fitting

Het lampje is 45 cm hoog. De lengte van de voet is 16 cm en de breedte 10 cm. De Frezoli Tafellamp Spezia heeft een GU10 fitting.

Andere modellen in de Frezoli Spezia serie

De Frezoli Spezia serie omvat het tafellampje in drie kleurstellingen en kent ook een vloerlamp in dezelfde drie kleurstellingen (mat zwart, loodkleur en bruin patina).

De vloerlamp Spezia is 140 cm hoog en de lengte van de voet is 23 cm. Het spreekt voor zich dat deze vloerlamp zich uitstekend  leent als leeslamp naast een lekker luie fauteuil of naast je favoriete zitplek in de bank. Daarnaast kan je met het verstelbare kapje ook een schilderij of iets anders fraais aanlichten. Tevens zou je de vloerlamp als leeslamp naast je bed kunt zetten. Eveneens is het mogelijk om de lamp naast je werkplek te zetten zodat je ‘m als bureaulamp kunt gebruiken. 

Serie Spezia: leverbaar mét of zonder dimmer

De keuze is aan jou: wil je je lampje mét of zonder dimmer. Het kan beiden (dimmer tegen meerprijs). 

Klik hier voor meer informatie.