Frezoli Tafellamp Tubino

Beschrijving

De Frezoli Tafellamp Tubino is een strak vormgegeven lampje. Door zijn eenvoud passend in ieder interieur. 

Hier kun je de Frezoli Tubino Tafellamp online bestellen:

# Tubino Koper # Tubino Zwart

Productspecificaties Frezoli Tafellamp Tubino

De lamp Tubino is 51 cm hoog en de voet heeft een doorsnede van 15  bij 15 cm. Het lampje wordt geleverd met een aan/uit knop en een GU10 fitting.

Tafellamp Tubino in twee kleuren leverbaar

Het tafellampje Tubino is leverbaar in twee kleurstellingen: Tubino mat zwart of Tubino mat zwart met koperen kap

De Tubino Lijn van Frezoli: complete lijn verlichting

Naast de Frezoli Tafellamp Tubino biedt de Tubino lijn van Frezoli een complete lijn verlichting. Zo zijn er vloerlampen Tubino verkrijgbaar, Tubino wand/plafondlampen en ook hanglampen Tubino. 

Vloerlampen Tubino

De vloerlamp Tubino is, net als de tafellamp Tubino, leverbaar in twee kleurstellingen. Zo is er de mat zwart vloerlamp Tubino, evenals de mat zwarte vloerlamp met koperen kap. De lamp staat prachtig naast een fauteuil, maar ook naast je favoriete zitplek op de bank. 

Tubino Spot

De Tubino Spots zijn leverbaar in de kleurstellingen mat zwart en mat zwart met koperen kapje. Prachtig, niet alleen als plafondlamp, maar ook als wandlampje. 

Tubino Hanglampen

In de serie hanglampen van Tubino heb je een grote keuze. Er zijn maar liefst drie verschillende modellen in twee verschillende kleurstellingen. Vervolgens bieden de losse varianten je de keuze om de verlichting precies zó op te hangen als dat jij het wilt. Wees creatief! En heb je hulp nodig dan helpen wij je graag. Dat vinden wij leuk!

En kijk ook eens op onze website naar andere lampen van Frezoli. Allicht vind je de Sirmione Serie ook mooi. Daarnaast zou de Spezia serie je ook kunnen bevallen?

Wij zijn dealer van Frezoli en kunnen het complete assortiment van deze prachtige lampenfabrikant leveren.