Frezoli Tafellamp Verona

Beschrijving

Frezoli Tafellamp Verona is een prachtig houten balusterlamp. De kleur is grijs/zwart en dat maakt deze Frezoli Verona bij uitstek geschikt voor een landelijke inrichting. 

Productspecificaties Frezoli Tafellamp Verona

Deze houten balusterlamp is 70 cm hoog (zonder kap) en de voet heeft een doorsnede van 26 cm. De E27 fitting maakt lamp Verona ook geschikt voor LED. 

Lampenkap Frezoli Tafellamp Verona

De Verona tafellamp wordt los geprijsd van de lampenkap. Er zijn qua lampenkappen immers heel mogelijkheden. Daarom hebben wij in onze winkel een bijzonder uitgebreid assortiment lampenkappen. Denk hierbij aan een mooie linnen kap. Of misschien wil je wel een zachte velours kap op je lampenvoet? Daarnaast hebben we ook kappen met een zachte zijde glans. Eveneens hebben we diverse modellen, maten en kleuren lampenkappen. Niet alleen lampenkappen van Frezoli, maar ook van andere leveranciers. Zo vind je eigenlijk altijd wel de lampenkap die bij jouw interieur past. En heb je hulp nodig? Wij helpen je graag. Dat vinden we leuk!

Meerdere soorten balusterlampen

Wij hebben niet alleen Frezoli Tafellamp Verona in de winkel. Naast Verona is er ook een kleinere houten balusterlamp verkrijgbaar: De Resana tafellamp van Frezoli. Deze landelijke lamp is evenals de Verona grijs/zwart van kleur. De lamp (zonder kap) is 43 cm hoog. Ook hiervoor hebben wij passende lampenkappen in het assortiment. 

Daarnaast is er tafellamp Vigonza. Ook een klassiek balustermodel van hout en net iets kleiner dan de Verona, maar groter dan de Resana. De Frezoli Vigonza is 56 cm hoog (zonder kap) en heeft een grijs/groene kleur. 

Eveneens hebben wij ook betonnen balusterlampen in de winkel. Allicht een mooi alternatief als je het nog iets ‘stoerder’ wilt hebben. Deze lampen komen uit de prachtige, ambachtelijk vervaardigde collectie van Il Cupido. Wij hebben een warme band met dit bedrijf en kunnen je daarom alles uit hun collectie leveren.