Frezoli Tafellamp Vigonza

Beschrijving

Frezoli Tafellamp Vigonza is een klassiek houten balusterlamp. Als je van een landelijke woonstijl houdt dan is dit een mooie blikvanger voor je interieur.

Producties Specificaties Frezoli Tafellamp Vigonza

Balusterlamp Vigonza is een houten lampvoet (zonder kap) met een grijs/zwarte kleur. De lamp is 56 cm hoog en de voet heeft een doorsnede van 20 cm. Door de E27 fitting is de Vigonza ook geschikt voor LED.

Welke lampenkap kies jij voor de Vigonza?

Frezoli Tafellamp Vigonza wordt bij ons zonder kap geprijsd. Er zijn qua lampenkap immers vele mogelijkheden. Wil je een plat model kap? Of liever een wat rechter model? En wat voor een kleur kap zou je willen? Wij hebben mooie linnen kappen, maar daarnaast bijvoorbeeld ook kappen met een velours stof. Of wil je iets klassieker gaan en kies je voor een kap met een zijde glans? Daarnaast zal ook de kleur bepalend zijn voor de uitstraling van je balusterlamp Vigonza. 

Wij hebben een ruim assortiment lampenkappen en wij helpen je uiteraard graag bij het maken van de juiste keuze. Dat vinden we zelfs leuk! 

Meerdere balusterlampen in ons assortiment

Naast de Frezoli Tafellamp Vigonza hebben wij ook andere balusterlampen in onze winkel. Van Frezoli bijvoorbeeld Tafellamp Verona. Deze lamp is met z’n hoogte van 70 cm net iets hoger dan de Vigonza. Zoek je een wat kleinere balusterlamp dan heeft Frezoli ook nog de Resana tafellamp in de collectie. Deze lamp is 43 cm hoog.

Zoek je een iets stoerdere balusterlamp? Wij hebben ook betonnen balusterlampen in de winkel. Deze zijn afkomstig uit de collectie van Il Cupido. Dit is een Nederlands bedrijf waar wij een warme band mee hebben en om die reden voeren wij dan ook een groot deel van hun collectie. Naast prachtig vormgegeven lampvoeten levert Il Cupido een brede range aan producten van ambachtelijk verwerkt beton.