Frezoli Tray

Beschrijving

De Frezoli Tray Hanglamp is bij uitstek geschikt voor boven een kookeiland. Hoe gaaf is deze multifunctionele lamp? De Frezoli Tray is voorzien van drie LED spots met een diameter van 11,1 cm. Hierdoor heb je het perfecte licht op je kookeiland. 

Hanglamp leverbaar met 3 verschillende opties

De tray is leverbaar met een donker eiken rand, . Tevens is de Frezoli Tray Hanglamp ook leverbaar met een licht eiken rand. Daarnaast kun je de lamp Tray ook nog zónder eiken rand krijgen. De keuze is geheel aan jou.

Productspecificaties Frezoli Tray

De Tray wordt geleverd met 2 plafondbalken. De afstand tussen beide balken bedraagt 104 cm. De hoogte van de lamp is verstelbaar: tussen de 70 en 165 cm. Daarbij is de lengte van de Tray 140 cm. De kleur van het staal is mat zwart. Het houten blad is van eiken en de breedte van de tray is 30 cm. 

Frezoli Tray XL uitvoering

Naast de gewone Tray is er ook een XL uitvoering leverbaar. Deze lamp heeft vier LED spots en heeft een lengte van 200 cm. Ook deze XL uitvoering is in hoogte verstelbaar. Net als de gewone Tray heeft de XL uitvoering een hoogte van 70 tot 165 cm 

Meerdere toepassingen mogelijk

Door z’n kleurstelling voelt deze Tray Hanglamp zich in iedere keuken thuis. Of wat denk je van een barretje met deze lamp erboven? Zie je het al voor je? Mooie flessen en glaswerk erboven op. En wat denk je van hanglamp Tray boven een werkplek? Heb je misschien meteen wat extra ruimte voor je ordners. Maar ook boven een royale eettafel kan deze hanglamp iets heel bijzonders bieden. Met wat hangplanten erop creëer je maar zo een hele intieme sfeer boven je eettafel. 

Met deze prachtige tijdloze hanglamp van Frezoli haal je een multifunctionele lamp in huis die je niet snel zal vervelen. 

Zie ook ons woonblog: Fotocredits: Cathelijnes Huis