Frezoli Vloerlamp Intorn

Beschrijving

Frezoli Vloerlamp Intorn: nieuw!
 
Frezoli Vloerlamp Intorn is een nieuwkomer in de collectie van Frezoli Lightning. Door zijn prachtig eenvoudige vormgeving vormt de lamp een welkome aanvulling op onze collectie landelijke verlichting. Dit is een staande messing lamp waar je maar zo op slag verliefd op wordt. Less is More… dat bewijst deze Frezoli Vloerlamp Intorn. 
 

Leeslamp of lamp om iets aan of uit te lichten

De Intorn kan dienst doen als leeslamp en staat mooi naast een relaxte fauteuil of naast je bank. Eveneens mooi om een tafeltje aan te lichten, of een donker hoekje op te luisteren. Uiteraard kun je er ook heel mooi een kunstobject mee aanlichten. Vanwege de eenvoud van het ontwerp voelt de vloerlamp Frezoli Intorn zich in ieder interieur thuis, of dit nou in een landelijke setting is of in een wat strakkere inrichting. 
 

Frezoli Vloerlamp Intorn inclusief vloerdimmer

De Intorn is vervaardigd uit messing en heeft daarbij een hoogte van 134 cm. Daarnaast weegt deze lamp 6,5 kilo. Tevens wordt de Intorn geleverd inclusief een geïntegreerde led lamp 6W 2700K én vloerdimmer.

In tegenstelling tot veel andere lampen uit de collectie van Frezoli Lightning wordt deze Intorn niet in andere kleuren geleverd. 
 

Als je gecharmeerd bent van de Intorn dan kun je ook nog eens kijken naar een andere vloerlamp uit de collectie van Frezoli: de Piana. Ook bij deze lamp zie je eenzelfde eenvoud in het ontwerp. Een andere vloerlamp met tevens een wat meer industriële uitstraling is vloerlamp Pliz van Frezoli. 

Als je op zoek bent naar meerdere verlichtingsbronnen dan is het fijn te weten dat wij de gehele collectie van Frezoli Lightning kunnen leveren. We hebben ongelooflijk veel verschillende lampen van Frezoli in onze winkel staan en houden eveneens een ruime voorraad aan. Mocht het nou zo zijn dat wij een gewenst model niet in onze winkel hebben dan kunnen wij deze met een relatief korte levertijd voor je bestellen. Vraag ons er gerust naar want wij helpen je graag. Dat vinden we zelfs leuk!