Frezoli Spot Lupia

Beschrijving

Deze Frezoli Spot Lupia is een wand/plafondspot met een ingebouwde transformator en wordt geleverd inclusief LED lamp. 

De Frezoli Lupia Spot is hier online te bestellen:

# Lupia Spot Koper # Lupia Spot Loodkleur # Lupia Spot Mat Zwart

Productspecificaties Frezoli Spot Lupia

Deze wand/plafond lamp heeft een voet met een doorsnede van 13 cm. Daarnaast is de spot 26 cm diep en heeft het kapje 12 cm. De Lupia spot is vervaardigd uit staal/metaal.

Spot Lupia leverbaar in drie kleurstellingen

Frezoli Spot Lupia is leverbaar en de kleuren mat zwart, koper of loodgrijs

Keuze uit: Halogeen spot of LED spot

Frezoli Spot Lupia kan geleverd worden met een 35 W halogeen spot of met een LED spot. De Led variant is wat duurder. Voor beiden geldt dat de spot leverbaar is de kleuren mat zwart, koper of loodgrijs. 

Frezoli Dubbele Plafondspot Lupia

In de Lupia serie is eveneens een dubbele plafondspot verkrijgbaar. Twee Lupia spots op een balk van 33 cm lang. Uiteraard geldt voor deze dubbele plafondspot ook dat er de keuze is uit een halogeen spot of een LED spot. Daarnaast ook beiden leverbaar in de kleuren mat zwart, koper en loodgrijs. 

Vloerlamp Lupia

Naast de Frezoli Spot Lupia is er ook nog een vloerlamp Lupia leverbaar. Een prachtig vormgegeven stoere vloerlamp die dienst kan doen als leeslamp naast een fauteuil of bank. Ook als bureaulamp naast je werkplek is de Lupia een prachtige aanvulling. En wat denk je van een Lupia vloerlamp naast bijvoorbeeld je bed? 

De Lupia verlichting van Frezoli voelt zich thuis in ieder interieur. Of je nu houdt van een landelijke inrichting of dat je voorkeur uitgaat naar een wat strakker interieur. Door z’n prachtige vormgeving en de keuze uit drie kleurstellingen vindt de Lupia overal een plek. 

Als de Lupia serie je aanspreekt kun je voor wand/plafondspots ook nog een kijkje nemen bij de Frezoli Dos serie. Een industriële spot met de keuze uit een model voor binnengebruik én een model voor buitengebruik.