Hoffz Lamp Mura

Beschrijving

Een hanglamp met landelijke allure is de Hoffz Lamp Mura. Deze geweldige eye-catcher is al jaren terug te vinden in de collectie verlichting van Hoffz Interiors. 

Productspecificaties Hoffz Lamp Mura

Lamp Mura is met haar doorsnede van 70 cm en hoogte van 30 cm een royale sfeermaker. De verweerde ijzeren schijven laten een prachtige kleurschakering zien waardoor deze lamp over een stoer uiterlijk beschikt. Mede ook door de warme kleurschakeringen van de ijzeren schijven geeft de Mura een prachtig zacht licht. Daarnaast weerkaatst het licht van de Mura prachtig op je muren en plafond. 

Kroonluchter Mura wordt geleverd met een ketting van 140 cm lang. Zo kun je ‘m altijd op de door jouw gewenste hoogte hangen. Een prachtige sfeermaker voor boven je (ronde) eettafel, maar tevens ook thuis boven je salontafel in de zithoek. En hang je ‘m boven je rechthoekige eettafel? Denk er dan eens aan om de Mura uit het midden op te hangen. Zo houdt je aan de andere kant van de tafel nog ruimte over voor een prachtige vaas bloemen of een tafereel met mooie kandelaren.

Bijpassende lampenreeks bij kroonluchter Mura

Mocht je vallen voor de verweerde uitstraling van Hoffz Lamp Mura dan vind je allicht de Gudha lampenserie van Hoffz ook mooi. Denk bijvoorbeeld aan kroonluchter Gudha. Deze kroonluchter is zowel in een ronde vorm als in een vierkante vorm verkrijgbaar. Daarnaast kent de Gudha serie een vloerlamp, tevens in zowel een ronde Gudha als in een vierkant model Gudha leverbaar.

Tevens kent de Gudha reeks van Hoffz ook nog twee plafonnières met dezelfde maatvoeringen, namelijk zowel een rond als een vierkant model. 

Wij zijn erkend Hoffz Dealer. Om die reden kunnen wij alles uit de collectie van Hoffz voor je bestellen indien je het bij ons in de winkel niet hebt kunnen vinden.