Kruiklampen

Beschrijving

Kruiklampen, ze zijn niet weg te denken uit een landelijk interieur. Neem nou een kruiklamp op een mooie ronde wijntafel. Dit sfeerplaatje zie je bijna in ieder landelijk woonblad terug. Deze unieke en robuuste lampen raken volgens ons nooit ‘uit de mode’. Ze geven namelijk karakter aan je interieur.

Originele Oude Kruiklampen

Originele kruiklampen zijn gemaakt van oude waterpotten. Authentieke potten want er is er niet een gelijk. Iedere lamp is uniek in z’n kleur, vorm en grootte. Daarnaast geeft de veelal ruwe structuur deze waterpotten een robuuste en stoere uitstraling. Daarmee haal je een eigenzinnige blikvanger in huis.

Wisselend assortiment kruiklampen

Doordat iedere kruiklamp enig in zijn soort is wisselt onze collectie kruiklampen voortdurend. Bovendien worden ze steeds schaarser. Daardoor kijken wij op onze inkooptochten altijd uit naar mooie exemplaren. Veelal kunnen we ze qua maatvoering grofweg indelen in drie categoriën: maat S, maat M en Maat L. De grootte van de waterpot bepaalt de prijs. 

Op de afbeelding zie je een groene kruiklamp. Die hadden we nog niet eerder ergens aangetroffen dus namen we ‘m mee naar Valburg. Kom gerust naar onze winkel als je ons actuele aanbod oude kruiklampen wilt zien. 

Lampenkappen voor iedere lamp

Doordat iedere kruiklamp uniek is qua vorm en grootte kan het nog wel eens een uitdaging zijn om de juiste kap voor je lamp te vinden. Wij raden je dan ook aan om de kruiklamp nooit zonder kap aan te schaffen. Het plaatje tussen lamp en kap moet kloppen en daarvoor heb je beiden nodig. Wij helpen je overigens graag bij het uitzoeken van de mooiste kap bij jouw kruiklamp. We hebben inmiddels heel wat ervaring hiermee en we vinden het leuk!

Mocht je liever een maatvaste kruiklamp willen (omdat je er bijvoorbeeld twee van gelijke hoogte wilt hebben) dan kun je ook eens denken aan de Frezoli Kruiklamp Disio. 

Daarnaast zou Frezoli Kruiklamp Todino een optie voor je kunnen zijn. Deze is er in twee kleurstellingen. Deze lamp hebben wij niet in de winkel, maar kunnen we je wel op bestelling leveren.