Landelijke Tafellamp

Beschrijving

Deze landelijk tafellamp is mooi in al haar eenvoud. Door de  metalen buis en de hardstenen voetplaat krijgt de lamp een stoer uiterlijk. 
 

Landelijk tafellamp: twee modellen

Deze landelijke tafellamp is er in twee modellen. De ene tafellamp heeft een vaste hoogte en de andere landelijke tafellamp is in hoogte verstelbaar. Je hebt een leuke range om met de hoogte van deze lamp te spelen. 

Landelijke vloerlamp in deze serie

Naast de landelijke tafellamp is er in deze serie tevens een vloerlamp verkrijgbaar. Hierbij kun je kiezen uit een lamp in drie verschillende hoogtes: een lamp met een buislengte van 120 cm, een met een buislengte van 130 cm en er is eveneens een exemplaar met een buislengte van 150 cm hoog. Daarnaast is er nog een in hoogte verstelbare vloerlamp te krijgen in deze serie.

Booglamp in dezelfde serie

We hebben naast de landelijke vloerlamp ook twee booglampen in deze serie. Een boog laag en een boog hoog. Dat is hoe we ze noemen. Deze lampen hebben een kogelgewrichtje waardoor je de stand van het kapje kunt richten. 

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Deze serie lampen hebben wij veelal ruim op voorraad. Een kwalitatief goed lampje voor een leuke prijs. 

Lampenkappen voor de landelijke tafellamp

Wij hebben in de winkel een uitgebreide collectie lampenkappen. Daardoor moet het wel heel gek lopen als je bij ons geen kapje kunt vinden waar jij blij van wordt. Kies jij voor een mooie linnen kap in een sleetse kleur? Of word jij blij van een warme velours? Misschien heb je liever een kapje met een print of houd je meer van een bohemian of eclectische stijl en kies je een kapje met franjes. En wat denk je van een kap met een mooi glansje?

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van je lamp en bijbehorende kap? Vraag het ons want wij helpen je graag! Dat vinden we leuk! 

En houd je van deze stijl lampen? Kijk dan ook eens naar de Frezoli Hardstenen Tafellamp. Deze is ook bij ons verkrijgbaar.