Landelijke Vloerlamp

Beschrijving

Deze landelijk vloerlamp is mooi in al haar eenvoud. Door de  metalen buis en de hardstenen voetplaat krijgt de lamp een stoer uiterlijk. 
 

Landelijk vloerlamp recht model in drie hoogtes

Deze rechte landelijke vloerlamp is er in drie vaste hoogtes (de buislengte is dan gemeten): 120 cm hoog, 130 cm hoog en 150 cm hoog. 

Landelijke vloerlamp in hoogte verstelbaar

Tevens is er eenzelfde vloerlamp verkrijgbaar die in hoogte verstelbaar is. Deze kan daardoor iets lager zijn dan de lamp van 120 cm, maar ook wat hoger dan de lamp van 130 cm. Je hebt een leuke range om binnen te ‘spelen’ met de hoogte van de lamp.

Landelijke tafellamp in deze serie

In deze zelfde serie is ook een tafellamp verkrijgbaar. Twee stuks nog wel. Eén vast model en een model dat in hoogte verstelbaar is. Ook deze lampjes hebben een hardstenen voetplaat. 

Booglamp in deze serie

We hebben naast de landelijke vloerlamp ook twee booglampen in deze serie. Een boog laag en een boog hoog. Dat is hoe we ze noemen. Deze lampen hebben een kogelgewrichtje waardoor je de stand van het kapje kunt richten. 

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Deze serie lampen hebben wij veelal ruim op voorraad. Een kwalitatief goed lampje voor een leuke prijs. 

Lampenkappen voor de landelijke vloerlamp

Wij hebben in de winkel een uitgebreide collectie lampenkappen. Daardoor moet het wel heel gek lopen als je bij ons geen kapje kunt vinden waar jij blij van wordt. Kies jij voor een mooie linnen kap in een sleetse kleur? Of word jij blij van een warme velours? Misschien heb je liever een kapje met een print of houd je meer van een bohemian of eclectische stijl en kies je een kapje met franjes. En wat denk je van een kap met een mooi glansje?

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van je lamp en bijbehorende kap? Vraag het ons want wij helpen je graag! Dat vinden we leuk! 

En houd je van deze stijl lampen? Kijk dan ook eens naar de Frezoli Lacio lamp