Spot Modena Frezoli

Beschrijving

Spot Modena van Frezoli Lightning is een spot die zich door haar vormgeving prima thuisvoelt in een zowel een landelijk interieur als in een wat klassiekere inrichting. De Modena kun je toepassen als wandlampje, maar daarnaast uiteraard ook als plafondspot. Of misschien wil je wel beiden? 

De Frezoli Modena Spot is hier online te bestellen:

# Modena Spot Koper # Modena Spot Loodkleur # Modena Spot Mat Zwart

Productspecificaties Spot Modena Frezoli

Deze wand/plafond lamp heeft een voet met een doorsnede van 10 cm. Daarnaast heeft het kapje zelf een doorsnede van 5 cm. De Lupia spot is vervaardigd gepatineerd messing en wordt geleverd met een dimbare GU10 LED spot. Door het kogelgewrichtje kun je het lampje richten zoals jij zelf wilt. 

Spot Modena Frezoli leverbaar in drie kleurstellingen

Spot Modena is leverbaar en de kleuren mat zwart, koper of loodgrijs

Dubbele Plafondspot Modena

In de Modena serie is eveneens een dubbele plafondspot verkrijgbaar. Twee Modena spots op een balk van 15 cm lang bij een hoogte van eveneens 15 cm. Uiteraard geldt voor deze dubbele plafondspot ook dat de spots geleverd worden met een dimbare GU10 LED spot. Daarnaast zijn de dubbele plafondspots leverbaar in de kleur mat zwart of koper. 

Passende verlichting bij Spot Modena Frezoli

Zoek je passende verlichting bij de Spot Modena? Kijk dan eens naar de Sirmione serie van Frezoli. Qua vormgeving sluit deze serie prachtig aan op de Modena Spotjes. Zo is er een vloerlamp Sirmione verkrijgbaar. Deze vloerlamp is leverbaar in de kleurstellingen mat zwart, koper of loodgrijs. Daarnaast is er ook een lees/bureaulampje Sirmione leverbaar.  Ook bij dit tafellampje heb je de keuze uit drie kleuren. 

De Modena spot én de Sirmione serie van Frezoli voelt zich thuis in ieder interieur. Of je nu houdt van een landelijke inrichting of dat je voorkeur uitgaat naar een wat strakker interieur. Door de prachtig eenvoudige vormgeving en de keuze uit drie kleurstellingen vindt deze verlichting overal een plek in jouw huis.