Frezoli Tafellamp Hardsteen

Beschrijving

Tafellamp Frezoli Hardsteen, thuis in ieder interieur

 
Tafellamp Frezoli Hardsteen (op afbeelding in loodkleur) is een klassieker in de collectie van Frezoli Lightning. De voet (15 x 15 cm) is van hardsteen en de buis is van metaal/staal. De fitting E27 is ook geschikt voor LED.
Het lampje kan dienst doen als bureaulamp en daarnaast ook als leeslamp of gewoon als sfeerlicht. Vanwege de eenvoud van het ontwerp voelt de Tafellamp Frezoli Hardsteen zich in ieder interieur thuis, of dit nou in een landelijke setting is of in een wat strakkere inrichting. 
 

In hoogte verstelbaar 

Deze tafellamp/bureaulamp/leeslamp is in hoogte verstelbaar. Met behulp van een vleugelmoertje kun je de hoogte variëren van 40 tot 65 cm hoog. Wel zo handig dat je de hoogte zelf in kunt stellen. 

Frezoli Tafellamp Hardsteen is er in twee kleurstellingen

Dit tafellampje/bureaulampje is, naast een loodkleur, ook verkrijgbaar in een mat zwarte variant.
 

Vrije keuze in lampenkap 

De keuze voor de lampenkap op Frezoli Tafellamp Hardsteen is aan jou. Wij hebben in de winkel een groot assortiment lampenkapjes geschikt voor deze lamp. Of je nu een linnen lampenkap wil of een velours kapje, een kapje met een printje… we hebben keuze genoeg en heb je ons advies nodig dan helpen we je graag. Vinden we leuk!
 

Meerdere modellen in deze serie

In deze serie zijn meerdere modellen verkrijgbaar. Zo is er een rechte tafellamp met hardstenen voet die eveneens in hoogte verstelbaar is (range van 40 tot 55 cm hoog). Ook deze rechte tafellamp is in twee kleurstellingen leverbaar en hierbij geldt eveneens dat je een uitgebreide keuze in lampenkapjes hebt.

Daarnaast zijn er ook hardstenen vloerlampen in deze reeks verkrijgbaar. Net als de tafellamp en rechte lamp is deze vloerlamp in hoogte verstelbaar. De range waarmee je kunt variëren is 90 tot 130 cm hoogte. Ook voor deze lamp geldt dat je het lampenkapje zelf uit kunt zoeken en dat de lamp verkrijgbaar is in zowel een loodkleur als in een mat zwarte uitvoering. 

Alle lampen zijn te leveren met of zonder dimmer

Wil je een lamp mét dimmer of zonder? De keuze is aan jou. Houd er bij een dimbare lamp rekening mee dat je de juiste (dimbare) lichtbron kiest.

Alles bij elkaar genomen een mooie serie lampen met vele mogelijkheden!