lamp Mazz Frezoli

Beschrijving

Tafellamp Mazz Frezoli, hier afgebeeld in de zwarte kleurstelling. Een prachtig vormgegeven lampje in de Mazz serie van Frezoli. Uiteraard is het lampje ook geschikt als leeslamp, bureaulamp of bijvoorbeeld een bedlampje. 

Productspecificaties 

Het verstelbare tafellampje Mazz is 43 tot 57 cm hoog. Het kapje heeft een doorsnede van 10 cm en is 9 cm hoog. De voetplaat is 13 bij 13 cm. Daarnaast heeft lamp Mazz een GU10 fitting en wordt het lampje geleverd met een dimbaar LED lampje. 

Tafellamp Mazz Frezoli:  in drie kleurstellingen

Tafellamp Mazz Frezoli is leverbaar in drie kleurstellingen: bruin patina, mat zwart of grijs.  Een mooie tafellamp die zich in ieder interieur thuis voelt. 

Mazz: een complete serie lampen

Frezoli biedt in de Mazz serie een reeks aan lampen. Zo zijn er, naast de tafellamp ook Mazz spotjes verkrijgbaar. Daarnaast is er de vloerlamp Mazz en het wandlampje Mazz met knikarm. De Mazz serie is leverbaar in diverse kleurstellingen. 

Frezoli Mazz Wandlamp met knikarm

De Mazz wandlamp met knikarm heeft een reikdiepte tot 55 cm.  Deze wandlamp is leverbaar in twee kleurstellingen en wordt, evenals de andere Mazz lampen, geleverd met een GU10 fitting en een LED lampje.

Frezoli Mazz Vloerlamp

De Mazz vloerlamp is eveneens in hoogte verstelbaar (130 tot 160 cm) en daarnaast ook in twee kleurstellingen leverbaar: Mazz Vloerlamp Bruin Patina of Mazz Vloerlamp Zwart. De vloerlampen worden geleverd met GU10 fitting én een dimbaar LED lampje. 

Frezoli Mazz Spot

Om de Mazz lijn van Frezoli compleet te maken is er de Mazz Spot. Leverbaar in drie kleurstellingen: bruin patina, zwart of grijs. Naast dat je de spot kunt toepassen als plafondlamp, kan deze uiteraard ook als wandlamp dienen. Daarbij hebben ook deze lampjes een GU10 fitting. Een prachtig vormgegeven spot die goed tot z’n recht komt in een landelijk interieur, maar eveneens z’n weg vindt in een strakkere inrichting.