Bocx Bank Hetty

Bank Hetty van Bocx Interiors

Beschrijving

Bocx Bank Hetty heeft een mooi landelijk ontwerp en oogt ‘rustig’ doordat het vaste zitkussen de gehele breedte van de bank beslaat. Daardoor is de Hetty een van onze vaste favoriete banken, omdat Hetty zich uitstekend leent voor wie houdt van een landelijk interieur. 

Bank Hetty is mooi afgewerkt met een volant rondom. Echter, het is ook mogelijk om Hetty geleverd te krijgen zonder deze volant. De keuze is aan jou!

Afmetingen Bank Hetty

Bank Hetty is beschikbaar in allerlei afmetingen. Je hebt hierbij de keuze uit een twee zits Hetty, een 2,5 zits bank Hetty, een drie zits en zelfs een vier zits bank Hetty. Alle banken hebben een vast zitkussen en twee rugkussens. Daarnaast worden de banken standaard geleverd met twee sierkussens in dezelfde stof als de bank.

Klik hier voor de mogelijkheden

Bocx Bank Hetty in een diepe of een ondiepe zit

Bij deze bank heb je de keuze of je de bank geleverd wilt krijgen in een diepe zit of een ondiepe zit. Het verschil is 6 cm en dat kan letterlijk het verschil maken. Als je wat minder lang bent dan zit een ondiepe zit allicht prettiger dan een diepe zit want hoe vervelend is het dat je voeten geen steun vinden op de grond als je rechtop zit in je bank. Voor de langere mensen onder ons is het dan vanzelfsprekend fijner om een bank te hebben met een diepe zit. Voor de prijs hoef je het niet te laten want Bocx bank Hetty is als diepe zit even duur als de ondiepe uitvoering.

Bijpassende Fauteuil of Loveseat

Wil je je zithoek compleet maken met bijpassende fauteuil(s) of een loveseat? Dat kan! Bocx Bank Hetty heeft namelijk familie: Fauteuil Hetty en Loveseat Hetty. Voor beiden geldt dat je kunt kiezen voor een volant of niet en voor een diepe of een ondiepe zit. 

Volop keuze in diverse stofsoorten en kleuren

Bocx Bank Hetty is leverbaar in ondenkbaar veel stoffen en kleuren. Uiteraard geldt dat ook voor de fauteuil en de loveseat.  Denk je aan een linnen/katoen mix? Of misschien een bijzondere velours stof? Of liever een gemakkelijk schoon te maken stof? In ons stoffenatelier kunnen wij je alles laten zien zodat jij precies de bank krijgt die bij je past. En heb je daarbij hulp nodig? Wij helpen je graag. Dat vinden we zelfs leuk!

 

Tip: Vind je de Hetty een leuke bank? Kijk dan ook eens naar haar zusje: de Kiki.