Eetkamerbank Bogota

Beschrijving

Eetkamerbank Bogota is een elegant bankje. Prachtig aan bijvoorbeeld een stoere houten eettafel. Een eetkamerbank aan je eettafel staat verrassend uitnodigend en is veelal een graag geziene gast in je eetkamer of keuken. 

Eetkamerbank Bogota leverbaar in diverse afmetingen

De ranke Bogota is leverbaar in diverse afmetingen. Het is handig om de ruimte tussen je bestaande eettafelpoten op te meten. Hier moet jouw Bogota bankje tussen kunnen passen.

Er is een Bogota eetkamerbank voor iedere afmeting eettafel. Dit zijn de verschillende breedte maten: 115 cm, 135 cm, 155 cm, 175 cm, 195 cm, 215 cm en 235 cm. Op aanvraag is het zelfs mogelijk om een hoekbank te creëren. Dat zijn dus heel wat mogelijkheden. 

Klik hier voor meer informatie

Bogota eetkamerbank zonder armleuningen kan ook!

Het is mogelijk om eetkamerbank Bogota zonder armleuningen te bestellen. Voor iedere armleuning afzonderlijk trek je dan 7 cm af van de totale breedte. In totaal gaat er dan 14 cm van de daadwerkelijke breedte van de bank af. Bijvoorbeeld: Bogota 215 cm wordt zonder armleuningen 201 cm breed. 

Poten van eetkamerbank Bogota

Bogota wordt standaard geleverd met een beuken poot. Tegen meerprijs is het ook mogelijk om Bogota met een eiken poot te bestellen. De keuze is aan jou. Daarnaast is het handig om te weten dat de Bogota tot en met een breedte van 135 cm 4 poten heeft en vanaf een breedte van 155 cm 6 poten telt.

Stof- en kleurmogelijkheden Bogota

In ons stoffenatelier heb je een overweldigende keuze uit stofstalen. Zo vind je altijd de stof en de kleur die past bij jouw ideale eetkamerbank. Of je nu kiest voor een landelijke linnen of linnen/katoenmix of voor een Tribalachtige print, een warme velours stof of misschien gewoon een heel gemakkelijk te reinigen stof (wel zo handig met bijvoorbeeld jonge kinderen). En heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Wij helpen je natuurlijk graag. Dat vinden wij zelfs leuk!

Bijpassende eetkamerstoel Bogota

Er is eveneens een eetkamerstoel Bogota verkrijgbaar. Met deze stoel maak je je eethoek compleet. Maar vergis je niet, eetkamerbank Bogota gaat samen met heel veel verschillende modellen eetkamerstoelen. Wij zijn benieuwd waar jij voor zou willen kiezen.