Bocx Eetkamerstoel Barcelona

Beschrijving

Bocx eetkamerstoel Barcelona is al jaren een hardloper in onze winkel. Deze eetkamerstoel heeft een tijdloos design en voelt zich daardoor in ieder interieur thuis. Of je nu houdt van landelijk wonen of dat je een iets klassieker of misschien juist wel een strakker interieur hebt. Deze eetkamerstoel is overal thuis. 

Klik hier voor de afmetingen en alle mogelijkheden

Bocx eetkamerstoel Barcelona met of zonder armleuningen

Bij eetkamerstoel Barcelona heb je de keuze: wil je deze stoel met of zonder armleuningen? Om te weten hoeveel stoelen je kwijt kunt aan je eetkamertafel zul je de ruimte tussen de poten aan de lange zijde van je tafel moeten opmeten. Wij houden aan weerszijden van iedere stoel altijd een marge van zo’n 5 cm aan. Zo kun je namelijk iedere stoel makkelijk achteruit trekken en zet je de stoelen niet klem tussen je tafelpoten.

Een eetkamerstoel zonder leuningen is 50 cm breed. Daarnaast is stoel Barcelona met armleuningen 59 cm breed. Tip: Het kan ook leuk zijn om bijvoorbeeld twee stoelen met leuning en een stoel zonder leuning aan een zijde van je eettafel te plaatsen. 

Wel of geen handgreep / hendel op rugleuning

Bij deze eetkamerstoel kun je kiezen of je wel of geen handgreep / hendel op de rugleuning wilt hebben. Wat vind jij het handigst of het mooist?

Grote keuze uit stoffen en kleuren 

De uitstraling die jij jouw Bocx Eetkamerstoel Barcelona mee wilt geven bepaal je zelf. In ons stoffenatelier vind je ontelbaar veel mogelijkheden in stoffen en kleuren. Of je nu kiest voor een landelijke linnen/katoen mix of misschien juist wel een opvallende kleur in bijvoorbeeld een zachte velours stof. Een gemêleerde stof of een opvallende print? Of misschien wil je heel graag een stof die gemakkelijk schoon te maken is? We hebben het allemaal in huis. Daarnaast helpen we je natuurlijk graag bij het bepalen van jouw keuze. 

Keuze uit kleur van de poten

Voor de kleur van de poten van Bocx eetkamerstoel Barcelona heb je de keuze uit: blank behandeld of onbehandeld, koloniaal, zwart of grijs. Zo past deze eetkamerstoel altijd bij de rest van je interieur. 

Capitons / Knopen in het ruggedeelte?

Houd je van een klassieke uitstraling? Dan zijn capitons in de rugleuning allicht een optie voor jou? Ook hierbij geldt dat het ook leuk kan zijn om de stoelen af te wisselen. Een paar stoelen met capitons en daarnaast een paar stoelen zonder deze knopen. Kijk hiervoor ook eens bij eetkamerstoel Madrid.