Hoffz Eetkamerstoel Joep

Beschrijving

Hoffz eetkamerstoel Joep is een mooi rank stoeltje en verrijkt elke eettafel met zijn stoere uiterlijk. Joep is een ware allemansvriend en door zijn ongecompliceerde uiterlijk een gewaarde gast aan iedere tafel. 

Afmetingen Hoffz eetkamerstoel Joep

Eetkamerstoel Joep is circa 45/50 cm breed bij een diepte van 53 cm. Daarnaast is de hoogte 90 cm. Een ideale maat voor aan iedere eettafel. En door het ‘open’ design van Joep oogt je eettafel toch luchtig. 

Hoogwaardige kwaliteit

Hoffz eetkamerstoel Joep heeft een mooi afgewerkte vergrijsde romp. Door het materiaalgebruik van beuken hout mag je spreken van een kwaliteitsstoel. Ook het vulmateriaal is van hoogwaardige kwaliteit. Hiervoor is gebruik gemaakt van koudschuim. Hierdoor is het heerlijk uuuuuren tafelen met stoel Joep. 

Eetkamerbank Joep

Hoffz Eetkamerstoel Joep combineert perfect met de eetkamerbank Joep en samen vormen ze een mooi duo in je interieur. Hoe leuk is dat: een tafel met aan een zijde bijvoorbeeld drie Joepjes en aan de andere zijde eetkamerbank Joep. Kinderen zullen het geweldig vinden, maar naast dat het heel erg stoer staat kan het ook handig zijn als je bijvoorbeeld iets minder ruimte hebt voor je eettafel. 

Hoffz Interiors

Hoffz als merk staat bekend om haar warme, ingetogen en unieke sfeer. Deze kwaliteit komt ook terug in de hoogwaardige meubelen van Hoffz. Naast zitmeubelen hebben wij ook de nodige verlichting van Hoffz in onze winkel. 

Hoffz Stofkeuze voor Joep

Hoffz biedt haar eigen assortiment stoffen aan voor het bekleden van haar meubellijn. Wij hebben diverse stofstalen in onze winkel voorradig. Zo hebben we een prachtige velours Smooth stof die je gemakkelijk schoon kunt houden. Daarnaast ook de populaire Hemp stof van Hoffz die verkrijgbaar is in een aantal prachtig sleetse tinten waar Hoffz om bekend staat. Waar kies jij voor? Vraag ons gerust om advies. Wij helpen je namelijk graag. Dat vinden we zelfs leuk!