ZOMER VAK. 23-7 T/M 7-8

Klik hier >>

Landelijke Gordijnen

Landelijke gordijnen zijn onmisbaar voor een fijne sfeer en een goede akoestiek in een landelijk interieur. In onze woonwinkel tonen we diverse voorbeelden van landelijke gordijnen. Landelijke gordijnen in grove linnen structuur, zodat ze niet ‘wegvallen’ in een grote ruimte. Of juist als luchtige voile om een kleinere ruimte die extra sfeer te geven. Door een moderne strakke inrichting te combineren met onze landelijke gordijnen, kom je vaak al een heel eind in de gewenste warme landelijke sfeer. Een mooie eerste stap voor klanten die de overstap willen maken van een strakke inrichting naar een landelijk interieur.

 

Verduisterende gordijnen, 3 voordelen..

De voordelen van verduisterende landelijke gordijnen zijn dat ze geen licht doorlaten, goed isoleren en de akoestiek duidelijk verbeteren. Wij verkopen verduisterende gordijnen, overgordijnen en vitrages met verschillende soorten plooien, kleuren en materialen van o.a.: Design of the Times en Chivasso. Deze zijn leverbaar zowel gevoerd als ongevoerd in natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld linnen of katoen. Wij hebben een breed assortiment gordijnstoffen welke leverbaar zijn door heel Nederland. Verbeter je akoestiek en voorkom een onprettig hol klinkende ruimte met goed geluidabsorberende landelijke gordijnen. Uiteraard kunnen wij alle gordijnen en vitrages op maat maken, thuis afleveren, installeren en/of ophangen

 

Proef de sfeer van landelijke gordijnen bij Woonwinkel De Potstal

Benieuwd wat voor geweldige sfeer je krijgt met landelijke gordijnen? Alle sfeerkamers in onze woonwinkel zijn aangekleed met prachtige landelijke gordijnen en vitrages. Laat je verrassen door de vele gordijnstoffen, kleuren en mogelijkheden en laat je inspireren door interieurstylist Cathelijne. Zij weet alles over gordijnen, in-betweens en vitrages en helpt je graag verder met het maken van de juiste keuzes bij het kopen van landelijke gordijnen.

 


Gordijnen Landelijke Stijl


Landelijke gordijnen in een rijke natuurlijke stof maken een landelijk interieur helemaal af. Het zet meteen een bepaalde sfeer neer en doet ook veel met de akoestiek van een ruimte.
meer info >>

Landelijke overgordijnen


Deze landelijke overgordijnen in een glansstof geven een mooi contrast met matte kalkverf muren.
meer info >>

Overgordijnen

meer info >>

Landelijke gordijnen

meer info >>

TOP
^