ZOMER VAK. 23-7 T/M 7-8

Klik hier >>

Landelijke meubelen

Landelijke meubelen voor een landelijke inrichting. CreĆ«er een sfeervolle landelijke inrichting met een landelijke bank, een robuuste stoere eetafel of een landelijke kast en accesoires. Ben je op zoek naar een warm en sfeervol thuisgevoel? Wonen tussen natuurlijke elementen geeft sfeer, rust en warmte zodat je huis al snel een comfortabele plek wordt voor het hele gezin.

 

Landelijke meubelen van Bocx en Hoffz

We verkopen een brede selectie landelijke meubelen van o.a. Bocx en Hoffz. Elk meubel is samen te stellen naar smaak en budget op een manier die past bij wonen in jouw eigen landelijke stijl. Onze collectie landelijke meubelen bestaat uit fauteuils, hoekbanken, loveseats, hockers, eetkamerstoelen, barkrukken en barstoelen. Wij zijn al jaren officieel dealer van Bocx en Hoffz en kunnen je uitstekend adviseren over al hun meubelen.

 

Landelijke sfeer in je woning, maar hoe je dat?

Wil je meer landelijke sfeer in je woning en weet je niet waar je moet beginnen? Vind je het lastig om nieuwe meubelen te combineren met je bestaande inrichting? Kom langs in onze woonwinkel en krijg gratis interieuradvies door een van onze stylistes. Laat je verrassen en inspireren door een interieurstylist die gespecialiseerd is in wonen landelijke stijl.

 

Gaat je hart hier sneller van kloppen?

Zie je het eindresultaat al voor je, sfeervol wonen in een landelijk interieur? Warm en comfortabel genieten van al je landelijke meubelen begint allemaal met een bezoek aan onze woonwinkel in Valburg. Wij maken graag genoeg tijd voor je vrij zodat jij in alle rust de juiste keuzes kunt maken.

 

Graag tot snel in onze woonwinkel.

 

Vriendelijke groet,

Team De Potstal