Landelijke Gordijnen

Landelijke gordijnen zijn onmisbaar voor een fijne sfeer en een goede akoestiek in een landelijk interieur. In onze woonwinkel tonen we diverse voorbeelden van prachtige gordijnen en blinds. Gordijnen in grove linnen structuur, zodat ze niet ‘wegvallen’ in een grote ruimte. Of juist als luchtige voile om een kleinere ruimte die extra sfeer te geven.

Verduisterende gordijnen, 3 voordelen..

De voordelen van verduisterende landelijke gordijnen zijn dat ze geen licht doorlaten, goed isoleren en de akoestiek duidelijk verbeteren. Wij verkopen verduisterende gordijnen, overgordijnen en blinds met verschillende soorten plooien, kleuren en materialen van o.a.: Design of the Times en Chivasso. Deze zijn leverbaar zowel gevoerd als ongevoerd in natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld linnen of katoen. Uiteraard kunnen wij alle gordijnen en blinds op maat maken, thuis afleveren, installeren en/of ophangen door heel Nederland.

Proef de sfeer van landelijke gordijnen bij Woonwinkel De Potstal

Benieuwd wat voor geweldige sfeer je krijgt met landelijke gordijnen? Alle sfeerkamers in onze woonwinkel zijn aangekleed met prachtige gordijnen en blinds. Laat je verrassen door de vele gordijnstoffen, kleuren en mogelijkheden en laat je inspireren door interieurstylist Cathelijne. Zij weet alles over gordijnen, in-betweens en blinds en helpt je graag verder met het maken van de juiste keuzes bij het kopen van je landelijke gordijnen.

Toont alle 6 resultaten