Landelijke kasten

Landelijke oude kasten brengen meteen sfeer en karakter in je interieur. Door de imperfectie gaat een ruimte leven en je hebt meteen een uniek stuk in huis. Daarnaast brengt een oude kast warmte in een landelijk interieur. En hoe stoer staat zo’n kast wel niet in een meer industriële omgeving?  In een klassiek interieur voelt een oude kast zich van nature al thuis en in een moderner interieur geeft een oude kast een spannend en speels effect.

Oude kasten met liefde uitgezocht

Wij vinden de oude kasten veelal op onze reizen naar het buitenland. Bij liefde op het eerste gezicht gaat de kast dan mee terug naar Valburg. Daar wordt zij in onze werkplaats nagekeken en eventueel gerepareerd. Vervolgens schilderen wij de kast dikwijls in krijtverf of lak van Pure & Original. Als we dan helemaal tevreden zijn krijgt de kast uiteindelijk een plekje in onze winkel.

Gevarieerd aanbod landelijke en oude kasten

Ons aanbod van kasten is gevarieerd. Denk daarbij aan hoekkasten, linnenkasten voor slaapkamers, buffetkasten, maar ook een mooi frans eiken kabinet als blikvanger in je woonkamer. Tevens vind je bij ons regelmatig oude een- of tweedeurs kasten, voorraadkasten voor in de keuken of een vlotte meidenkast (zo leuk ‘aan te kleden’ met woonaccessoires of verlichting).  Ons aanbod wisselt regelmatig. Loop dus gerust bij ons binnen want je vindt niet iedere kast terug op onze website.

Kiezen voor een oude landelijke kast is kiezen voor duurzaamheid

Voor iedereen die het nét even iets beter wil doen voor onze aarde is kiezen voor een landelijke oude kast een mooie groene optie.

Toont alle 9 resultaten