Stoere Landelijke tafels

Stoere landelijke tafels. Ze zijn het middelpunt van een gezellig huis. Een stoere eettafel met daaromheen een paar comfortabele eetkamerstoelen in een natuurlijke stof. Wie wil dat nou niet? Lekker lang tafelen met het gezin of familie en vrienden. Spelletjes spelen aan tafel, knutselen, de krant lezen met een kopje koffie of thee. Een eettafel is een plek in huis waar geleefd wordt. Daarom is het belangrijk dat je een tafel kiest die bij je leefgewoontes past.

Wil je het strak en netjes? Of mag het wat losser en kies je voor een tafel van doorleefd hout. Misschien wil je een unieke eettafel die niemand heeft? Ook die hebben wij regelmatig. Let op: dit soort bijzondere tafels zie je niet altijd op onze website. Daarvoor zul je toch echt bij ons binnen moeten lopen.

Verschillende mogelijkheden in lengtes van de stoere eettafels

Wij hebben stoere landelijke tafels van teak, elmwood of massief eiken in verschillende maatvoeringen. De meeste tafels zijn in diverse lengtes te leveren. Daarnaast hebben we ook grote ronde tafels. Veelal hebben deze tafels een prachtige kolompoot. Ook deze tafels zijn leverbaar in diverse doorsnedes. Landelijke tafels die ook leuk zijn: de tafels met een ijzeren onderstel. Wist je dat de tafelbladen die wij hierop gebruiken los te leveren zijn? Daardoor vind je altijd wel een passende maat blad. Welke maat tafelblad zoek jij?

Landelijke Salontafels, bijzettafels en sidetables

Naast de eettafels hebben we uiteraard ook landelijke salontafels in onze winkel. Deze collectie wisselt snel en het betreft bijna altijd eenmalige, unieke stukken. Daardoor vind je onze salontafels niet apart vermeld terug op onze website. Datzelfde geldt voor onze bijzettafels en sidetables.

De meeste salontafels, bijzettafeltjes en sidetables komen bij ons uit het buitenland. Laat je bij ons in de winkel verrassen door het bijzondere aanbod. Of je nu een grote salontafel zoekt, een wat kleiner model of een mooie houten kist die dienst kan doen als salontafel. We zijn creatief en brengen je daarom graag op leuke ideeën. Daarnaast hebben we een unieke collectie sidetables die je nergens anders zult tegenkomen.

Toont alle 6 resultaten