Landelijke zitmeubelen

Voor zitmeubelen in landelijk stijl ben je bij ons aan het goede adres. Omdat comfort en kwaliteit belangrijk is voor ons hebben wij met zorg een uitgebreide collectie samengesteld. Daarnaast werken wij graag met mooie en pure stoffen. Wij zijn een landelijke woonwinkel, maar onze zitmeubelen vinden ook vaak hun weg in een klassiek interieur of in een wat stoerder interieur. Tevens komen een aantal van onze klassiekers ook bijzonder goed tot hun recht in een wat strakkere inrichting.

Een reeks aan mogelijkheden met onze zitmeubelen

In de winkel kun je onze zitmeubelen zien in onze sfeervol gedecoreerde stijlkamers. Zo krijg je meteen een indruk hoe dit bij jou thuis zou kunnen staan. We hopen je in ieder geval te inspireren. Daarnaast is er veel mogelijk. We noemen je wat voorbeelden:

Een loveseat is vaak ook leverbaar als fauteuil, of als bank. Ongekeerd is voor bijna iedere bank ook een fauteuil in dezelfde serie verkrijgbaar. Daarnaast kan een gewone bank veelal ook geleverd worden in een hoekopstelling. En natuurlijk zijn er bij onze banken verschillende maatvoeringen mogelijk. Denk daarbij aan een 2-, 3- of 4-zitsbank. Daarbij kun je ook nog kiezen uit een bank met een diepe of ondiepe zit (scheelt doorgaans 6 cm). Fijn is het dan te weten dat dat qua prijs niets uitmaakt.

Handig om te weten is ook dat een eetkamerstoel vaak ook als barstoel of barkruk geleverd kan worden. En de kleur van de poten van je meubel? Die bepaal je in de meeste gevallen ook zelf. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Uitgebreide collectie meubelstoffen

Laat ons je verrassen in ons stoffenatelier. Wij zijn trots op de vele mogelijkheden die wij je kunnen bieden op het gebied van meubelstoffering. Kies jij voor een linnen/katoen mix in een mooie sleetse kleur of ga je liever voor de rijke uitstraling van een warme velours? Houd je meer van 100% linnen voor een écht landelijke uitstraling? Die hebben we ook! Daarnaast hebben we ook mooie én gemakkelijk te onderhouden stoffen. Dat is handig voor als je jonge kinderen hebt of lieve viervoeters.

Kortom: wij durven wel te stellen dat je er qua stoffering altijd uitkomt bij ons. Daarnaast helpen wij je graag met het maken van de beste keuze voor jouw interieur.

Dealerschappen voor onze landelijke zitmeubelen

Wij zijn trotse dealer van onder meer Bocx Interiors, Hoffz Interior,  Keijser & Co, Inno Zitmeubelen, European Furniture en Just Design.