LANDELIJKE EETKAMERBANKEN

Voor landelijke eetkamerbanken ben je bij ons aan het goede adres.  Wij hebben drie verschillende modellen staan in onze winkel. Deze zijn alle drie in verschillende afmetingen leverbaar. Daarnaast heb je bij een van de eetkamerbanken ook nog eens de keuze uit wel of geen armleuningen.

EEN REEKS AAN MOGELIJKHEDEN MET ONZE LANDELIJKE EETKAMERBANKEN

In de winkel kun je onze landelijke eetkamerbanken zien in onze sfeervol gedecoreerde stijlkamers. Zo krijg je meteen een indruk hoe dit bij jou thuis zou kunnen staan. We hopen je in ieder geval te inspireren. Zo kun je zien dat een eetkamerbank aan een eettafel meteen een uitnodigende sfeer brengt. Ook kan het plaatsen van een eetkamerbank aan een eettafel een ruimtebesparende oplossing zijn. Daarnaast is het bovenal gewoon heel leuk. Kinderen vinden het doorgaans geweldig.

UITGEBREIDE COLLECTIE MEUBELSTOFFEN

Natuurlijk bepaal je zelf de kleur en de stof van jouw eetkamerbank. Laat ons je verrassen in ons stoffenatelier. Wij zijn trots op de vele mogelijkheden die wij je kunnen bieden op het gebied van meubelstoffering. Kies jij voor een linnen/katoen mix in een mooie sleetse kleur of ga je liever voor de rijke uitstraling van een warme velours? Houd je meer van 100% linnen voor een écht landelijke uitstraling? Die hebben we ook! Daarnaast hebben we ook mooie én gemakkelijk te onderhouden stoffen. Dat is handig voor als je jonge kinderen hebt of lieve viervoeters. Kortom: wij durven wel te stellen dat je er qua stoffering altijd uitkomt bij ons. Tevens kun je veelal ook de kleur van de poten van de eetkamerbank zelf bepalen. Daarnaast helpen wij je graag met het maken van de beste keuze voor jouw interieur.

Enig resultaat