Elements Collection Glansverf

Elements Collection Glansverf. Deze collectie bevat sprankelende varianten van de huidige kleurencollectie. Doordat de verf een luxe, chique, unieke en mysterieuze glans bevat krijg je een unieke beleving van kleur. Hiermee laat jij je wanden, plafonds, (keuken)kasten en deuren stralen!

De verf heeft een basis van Classico krijtverf of Traditional Paint High-Gloss, ieder met hun eigen uitstraling en kenmerken.

7 Kleuren: Gold, Brass, Bronze, Rose, Gold, Copper, Silver en Gunmetal

Met deze nieuwe kleuren creëer je werkelijk je eigen unieke schilderwerk. Door met deze kleuren te werken krijgen je reeds geschilderde wanden of je houtwerk een totaal eigen uitstraling. Kijk ook eens op de website van Pure & Original. Daar kun je heel wat inspiratie opdoen!

Traditional Paint High-Gloss Elements Collection

Kies met de Elements Collection Glansverf op basis van Traditional Paint voor een hoogglans effect welke wordt verrijkt met een volle schittering. Door met de Traditional Paint High-Gloss Elements Collection te werken creëer je met de 7 nieuwe kleuren Gold, Brass, Bronze, Rose Gold, Copper, Silver en Gunmetal, een ware reflectie van luxe legeringen en elementen.

Hoogglans lak voor zowel houtwerk als wanden en plafonds

De Traditional Paint High-Gloss Elements Collection is uniek door de veelzijdige toepasbaarheid. Tevens voldoet de verf aan de hoogste eisen met betrekking tot milieu, duurzaamheid en gebruikersgemak. Zo is deze hoogglans lakverf zeer laag in VOS. Daardoor kun je deze verf toepassen op deuren, kozijnen, plinten en meubelen, maar is de verf tevens geschikt voor toepassing op wanden en plafonds.

Classico Elements Collection

Kies met de Elements Collection Glansverf op basis van Classico krijtverf voor de ultra matte uitstraling van krijtverf met een parelmoerachtige schittering. Deze verf is verkrijgbaar in bijna alle kleuren van de Pure & Original collectie. Combineer bijvoorbeeld de Classico Elements Collection op de ene muur of het plafond met de traditionele Classico krijtverf op een andere muur voor een spectaculair effect en subtiel contrast.

En kun je wel wat advies gebruiken? Wij helpen je natuurlijk graag!

Speciale verftechnieken

Met behulp van een Japanse spatel kun je ook bijzondere decoratieve en creatieve verftechnieken toepassen. Hiermee kun je bijvoorbeeld je eigen beton stuc look creëren. Daarnaast kun je natuurlijk ook denken aan metallic stuc. Met deze verf kun je je echt uitleven!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.