Gevelverf Quartz Kalei

Quartz Kalei is een duurzame behandeling voor buitengevels. Er zit een korrel (kleine Quartz steentjes) in verwerkt waardoor het metselwerk minder zichtbaar wordt qua structuur. Het geeft daarbij de gevel een ietwat grovere structuur.

Gevelverf Quartz Kalei is kant en klaar, smeuïg en daardoor eenvoudig aan te brengen.

Kalei online bestellen? Klik hier -> # Quartz Kalei Gevelverf

Eigenschappen van Quartz Kalei

Het is een matte gevelverf met een lichte structuur. De verf kent daarbij een zeer goede alkali weerstand en kent eveneens een goede vochtweerstand. Tevens is een prettige eigenschap dat de verf groenwerend is en daarnaast ook nog eens lichtvast. Er zal om die reden dus geen vergeling optreden. Daarnaast is de verf nagenoeg reukloos.

Milieuvriendelijk

Quartz Kalei is een hoogwaardige gevelverf met 100% natuurlijke en organische pigmenten. Daarnaast betreft het een verf op waterbasis en is het een ademende verf.

Toepasbaarheid

Het is ontwikkeld als een gevelverf, maar kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Na het aanbrengen is het ook nog eens perfect over te schilderen.

Tevens is de kale geschikt als bijvoorbeeld gevelrenovatie of als stukadoorswerk.

De verf is toepasbaar op zowel gestuukte als geschilderde wanden. Je kunt het over bakstenen heen aanbrengen, maar ook op betonpalen en cement. Daarnaast kun je ook nog toepassen op houten panelen.

Klik hier voor meer informatie

Quartz Kalei gaat bij ons op bestelling

Mocht je met Quartz Kalei willen gaan werken dan is het handig om even contact met ons op te nemen. Wij hebben deze verf niet altijd ruimschoots voorradig. Daarom is het handig even contact op te nemen. Doordat wij wekelijks bevoorraad worden door Pure & Original kunnen wij jouw bestelling toch vlot leveren.

Enig resultaat