Krijtverf van Pure & Original

Classico Krijtverf van Pure & Original is een super matte muurverf op waterbasis, licht afwasbaar en daarnaast milieuvriendelijk. Doordat er gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke pigmenten heeft de verf een zeer diepe volheid van kleur.

Naast het gebruik op muren is Classico Krijtverf tevens ook te gebruiken voor het opknappen van meubels. Daarbij kan het direct aangebracht worden zonder primer.

Classico Krijtverf verkrijgbaar in ruim 160 kleuren

Pure & Original biedt je een voor Classico Krijtverf een groot scala aan kleuren. Je hebt daarbij de keuze uit ruim 160 verschillende tinten. Daarnaast zijn deze kleuren zorgvuldig samengesteld zodat er prachtige combinaties te maken zijn. Daardoor vind je werkelijk voor ieder interieur wel een kleur die bij jou past.

Gratis kleurenwaaier verkrijgbaar in onze winkel

 In onze winkel kun je een gratis kleurenwaaier krijgen. Deze waaier laat je alle mogelijkheden met de verflijn van Pure & Original zien. Tevens kun je in onze winkel een indruk opdoen van wat diverse verfproducten en technieken aan sfeer brengen. Veel van onze wanden in de winkel zijn bewerkt met Classico Krijtverf, Fresco Kalkverf, Marrakech Walls (betonlook). Eveneens zijn veel kasten in onze winkel geschilderd met Classico Krijtverf. Laat je verrassen en inspireren door de vele kleurcombinaties en mogelijkheden met deze verfsoorten.

Kleurstalen Classico Krijtverf mee naar huis nemen

Wil je kunnen kijken hoe een kleur in jouw interieur overkomt? Dan is het kleurenvakje op de kleurwaaier allicht wat te klein. Daarom zijn alle krijtverfkleuren ook beschikbaar op grotere kleurstalen. Deze kleurstalen zijn zogenaamde ‘statiegeld’ stalen: je kunt ze voor een klein bedragje kopen. Daarmee kun je thuis rustig bekijken of de kleuren matchen met jouw wensen. Als je de stalen weer bij ons inlevert krijg je vervolgens het aankoopbedrag weer terug.

Voordelen van Classico Krijtverf op een rijtje

  • Zeer diepe intense volheid van kleur
  • Super mat met fluweelzachte uitstraling
  • Direct aan te brengen zonder primer
  • 160+ kleuren
  • Milieuvriendelijk en gemaakt met 100% natuurlijke pigmenten
  • Voldoet aan de strengste eisen en wettelijke bepalingen

Toont alle 4 resultaten