Licetto, matte afwasbare muurverf

Zoek je een matte muurverf die krasvast en makkelijk afwasbaar is? Dan is Licetto van Pure & Original jouw verf. De meeste matte verven nemen snel vuil en vocht op en zijn niet af nauwelijks afwasbaar. Dit product is anders! Licetto is namelijk uitermate geschikt voor toepassing in ruimtes die intensief gebruikt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hal, de keuken of de badkamer. Vuil en kalkaanslag zijn hierbij geen enkel probleem.

Licetto online bestellen? Klik hier –> Licetto Muurverf Afwasbaar

Licetto aanbrengen

De verf is aan te brengen met een roller of blokkwast. In de meeste gevallen is een primer niet nodig. De verf is super afwasbaar na 2 weken. Fijn om daarbij te weten dat deze muurverf mat is en mat blijft, ook na afschrobben en boenen.

Daarnaast is de verf erg kras vast. De verf zal niet snel beschadigen of krassen tonen. Hierdoor is deze erg goed geschikt als project verf voor in openbare ruimtes, of ruimtes die intensief gebruikt worden zoals de hal. Tevens is het een mooi product voor bijvoorbeeld een intensief gebruikte ruimte zoals een kinderkamer. Doordat de verf een unieke vlek resistentie kent zijn smoezelige kinderhandjes op de muur geen enkel probleem meer.

Duurzaam & Milieuvriendelijk

Deze watergedragen verf is duurzaam en milieuvriendelijk. De verf is oplosmiddelvrij en kent geen synthetische bindmiddelen. Daar komt bij dat de verf gekleurd is met natuurlijke en organische pigmenten.

Voordelen van Licetto

  • Super matte muurverf
  • Een goede projectverf voor intensief gebruik
  • Zeer goed afwasbaar
  • Is niet tot nauwelijks krasgevoelig
  • Zeer milieuvriendelijk

Klik hier voor meer informatie

Enig resultaat