Marrakech Walls Betonlook van Pure & Original

Marrakech Walls is een betonlook verf van Pure & Original. Hiermee kun je je wanden een stoere betonlook uitstraling geven. Tevens kun je je muren op verschillende manieren afwerken. Bijvoorbeeld van ruig tot zacht, van mat tot hoogglans. Hiermee maak je jouw wand uniek omdat je je eigen handtekening op je muur achterlaat. Met deze verf geef jij jouw muur een exclusieve en luxueuze Tadelakt Look.

Marrakech online bestellen? Klik hier -> # Marrakech Walls

Marrakech afwasbaar maken?

Je kunt deze verf afwerken met een sealer. Hierdoor wordt de verf afneembaar en daarom ook toepasbaar in bijvoorbeeld je badkamer, keuken of toilet.

Marrakech Walls aanbrengen

Deze betonlook verf is heel goed zelf aan te brengen. Je moet daarbij wel zorgen voor een juiste opbouw. Zorg bijvoorbeeld altijd voor een laag primer (Wallprim van Pure & Original). Op internet kun je veel informatie vinden over de verschillende toepassingen en uitstralingen. Daarnaast hebben wij jarenlang ervaring in aanbrengen van en advies geven over dit product. In onze woonwinkel zijn een aantal wanden te bekijken in diverse kleuren. Kom langs voor een uitgebreid advies. Niet elke muur is hetzelfde. Dat maakt het ook zo leuk!

Bij het aanbrengen van de verf kun je op diverse manieren verschillende eindresultaten behalen:

  • Een afwerking met subtiele kleurnuance met één laag Marrakech
  • Extra diepte en reliëf met twee lagen Marrakech Walls.
  • Tadelakt look met zachte glans als afgewerkt met Kalkzeep of in hoogglans met de Italian Wax.
  • Waterafstotend en afwasbaar na verzadiging met de Dead Flat Eco Sealer.
  • Een super hoogglans door de Italian Wax te gebruiken.

Daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden. De techniek die gebruikt wordt is van invloed op de uiteindelijke kleur, uitstraling, glans en structuur.

Toepasbaarheid

Marrakech is voor binnengebruik. Daarbij is het toepasbaar op gestuukte wanden, geschilderde wanden maar ook op bijvoorbeeld kalkpleister muren.

Klik hier voor meer informatie

Toont alle 3 resultaten