Traditional Paint Lakverf Eggshell, een matte lak op waterbasis

Traditional Paint Eggshell lak is zeer matte lak van hoge kwaliteit. Deze verf kent een uitstekende matheid en kleurbehoud. Daarnaast is deze lak kras- en stootvast.

Traditional Paint online bestellen? Klik hier -> Traditional Paint Eggshell

Traditional Paint is zeer milieuvriendelijk

De watergedragen verf is gekleurd met natuurlijke en organische pigmenten. Tevens is deze lak vrij van oplosmiddelen en kent daarbij ook geen synthetische bindmiddelen. Daarnaast is de verf onbrandbaar en ervaar je weinig tot geen geur bij het aanbrengen.

Toepasbaarheid (zowel binnen als buiten)

De verf is uitstekend toepasbaar op deuren, kozijnen, houtwerk, MDF, muren, radiatoren, pvc en metaal. Wij gebruiken deze verf vaak voor het schilderen van onze kasten. Daarnaast is deze verf ook geschikt voor je meubelen in bijvoorbeeld je keuken of badkamer. Doordat de lak watervast is kun je het gemakkelijk afnemen met een vochtige doek.

Verder kun je de lak gerust aanbrengen op zowel watergedragen verflagen in goede staat als op oliegedragen verflagen in goede staat.

Traditional Paint is hittebestendig dus ook geschikt voor het schilderen van radiatoren.

Kwasten en verf uit voorraad leverbaar

Je kunt de lak aanbrengen met zowel een ronde of een platte kwast. Die keuze is aan jou. Wij verkopen de kwasten van Pure & Original in de winkel en de verf is altijd uit voorraad leverbaar omdat wij de beschikking hebben over een mengmachine. Je hoeft de verf niet te bestellen, maar je kunt gewoon bij ons binnen lopen. Wij mengen de verf voor je terwijl je eventjes wacht en dan kun je met een kakelvers blik verf thuis meteen aan de slag.

Klik hier voor meer informatie

Toont alle 3 resultaten