Landelijke verlichting

In elk interieur is verlichting belangrijk, maar zeker in een landelijke inrichting. Door met verschillende lichtpunten te werken creëer je een ingetogen, huiselijke sfeer. Oude kruiklampen combineren heel mooi met de landelijke verlichting van Frezoli, Tierlantijn of originele oude kroonluchters.

Frezoli by Tierlantijn

Tierlantijn Lighting heet tegenwoordig Frezoli Lighting. Het is nog steeds een Nederlands familiebedrijf die op ambachtelijke wijze hanglampen, vloerlampen, tafellampen, wandlampen en buitenlampen maken. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment Frezoli lampen (Tierlantijn lampen) aanwezig in onze woonwinkel.

Sfeervolle balans

Maak een sfeervolle balans in praktisch licht en sfeerverlichting. Handige dimbare spots in combinatie met een brocante kroonluchter, een stoere kruiklamp op tafel en een verfijnd leeslampje bij je fauteuil. Dat is een voorbeeld van een verlichtingscombinatie in een landelijk interieur. Wij kunnen je altijd helpen met een persoonlijk lichtplan. Bij Woonwinkel de Potstal verkopen we de verlichting van  Tierlantijn, Frezoli, Hoffz Interiors, Aura Peeperkorn en mooie antieke kroonluchters.

Toont alle 15 resultaten