Ronde eettafel

Beschrijving

Ronde eettafel van teak met klassieke kolompoot. Een ware klassieker en al jaren in onze winkel. Prachtige tafel. Een ronde eettafel kan een echte uitkomst zijn als je de vele rechte lijnen in je huis wilt doorbreken. Daarnaast is het natuurlijk enorm gezellig tafelen aan een ronde tafel. 

Afmetingen Ronde Eettafel

Deze ronde teak tafel met massieve kolompoot is leverbaar in twee maten: met een doorsnede van 160 cm en met een doorsnede van 130 cm. 

Deze ronde eettafel laat zich makkelijk onderhouden. Ieder tafelblad is qua structuur en nerf uiteraard uniek. 

Eetkamerstoelen combineren met ronde tafel

Wil je je eethoek luchtig houden dan adviseren wij altijd een ietwat meer ‘open’ stoeltje of een stoel zonder leuningen. Ontzettend leuk rond deze tafel staan de eetkamerstoelen Joep van Hoffz. Hiermee houd je je eethoek luchtig. Ook eetkamerstoel Barcelona zonder armleuningen past prachtig bij deze tafel. Met een stoel zonder armleuningen bespaar je uiteraard wat meer ruimte aan tafel. Maar heb je graag een stoel met armleuningen dan zul je bij ons ook altijd slagen. De Barcelona eetkamerstoel kan trouwens ook met armleuningen geleverd worden. 

Hoe komt jouw eethoek met ronde eettafel er uit te zien?

Met het uitkiezen van de kleur en de stof bepaal je zelf hoe jouw eethoek eruit komt te zien. In ons stoffenatelier vind je een grote hoeveelheid stof- en kleurstalen. Hiermee kan het bijna niet anders dan dat jij precies de eetkamerstoel krijgt die bij je past. En kun je wel wat hulp of advies gebruiken? Wij helpen je uiteraard graag. Dat vinden we zelfs leuk!