WOONBLOG VOOR ONLINE WOONINSPIRATIE

Een woonblog met wooninspiratie? Waarom? Omdat wij veel liefde en energie steken in het inrichten en voortdurend veranderen van De Potstal om jou keer op keer een inspirerende woonbeleving te bieden. Hoe leuk is het dan om je ook online te kunnen inspireren? Om die reden hebben we een blog pagina aangemaakt. Zo kun je via onze website ook meelezen wat ons bij De Potstal zoal bezig houdt. Bijvoorbeeld over nieuwe ontwikkelingen in de winkel op het gebied van wonen, een andere keer een interieur van onszelf of een klant. Maar ook tips & trics waar we je allicht blij mee maken. Daarnaast vinden we het ook leuk om zo het contact met jou actueel te houden!

WOONBLOG MET MOODBOARDS VAN ‘DE POTSTALLERS’ 

Regelmatig wordt ons gevraagd hoe wij zelf ons huis hebben ingericht. Dat bracht ons op een idee: laten we allemaal ons eigen moodboard maken. Dan kunnen jullie zien waar onze persoonlijke voorkeuren liggen. Misschien ook handig als je bij ons bent en graag interieuradvies wilt hebben want aan de hand van onze moodboards kun je allicht zien wie van ons het beste aansluit bij jou woonwensen. Kortom; met wie je de beste klik zult hebben op het gebied van wonen.

NIEUWSBRIEF NAAST ONLINE WOONBLOG

De komende tijd gaan we deze blog pagina vullen met alles wat ons bezig houdt en wat jou zou kunnen inspireren op het gebied van wonen. Natuurlijk met veel leuke foto’s ook want die maken we graag. Volg je ons al op Social media?

Naast ons woonblog versturen wij ook met regelmaat een nieuwsbrief. Wil je niet missen? Schrijf je dan in rechtsonder op onze contactpagina.

ONZE MOODBOARD PAGINA’S

BEKIJK HIER DE NIEUWSTE POTSTAL BLOGS:

ADVIES OF INFORMATIE? OP ZOEK NAAR EEN SPECIFIEK MEUBEL, KRIJTVERF OF LAMP?

Mail ons wat gegevens, dan bellen of mailen we zo spoedig mogelijk terug.