Landelijke verlichting

In elk interieur is verlichting belangrijk, maar zeker in een landelijke inrichting. Door met verschillende lichtpunten te werken creëer je een ingetogen, huiselijke sfeer. Oude kruiklampen combineren heel mooi met de landelijke verlichting van Frezoli, Tierlantijn of originele oude kroonluchters.

Frezoli Lightning

Tierlantijn Lighting heet tegenwoordig Frezoli Lighting. Het is nog steeds een Nederlands familiebedrijf dat op ambachtelijke wijze hanglampen, vloerlampen, tafellampen, wandlampen en buitenlampen maakt. De lampen komen tot hun recht in een landelijk interieur, maar voelen zich ook thuis in een wat strakker of industriëler interieur.

De collectie van ruim 250 binnen- en buitenlampen kent alleen maar kwalitatief hoogwaardige blikvangers. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment Frezoli lampen (Tierlantijn lampen) aanwezig in onze woonwinkel en kunnen verder ook de gehele collectie van Frezoli leveren.

Sfeervolle balans

Maak een sfeervolle balans in praktisch licht en sfeerverlichting. Handige dimbare spots in combinatie met een bijvoorbeeld een brocante kroonluchter, een stoere kruiklamp op tafel en een verfijnd leeslampje bij je fauteuil. Dat is een voorbeeld van een verlichtingscombinatie in een landelijk interieur. Wij kunnen je altijd helpen met een persoonlijk lichtplan.

Duurzame LED verlichting

LED verlichting wordt ook wel het groene licht genoemd, dit omdat LED heel duurzaam en milieuvriendelijk is. Het is een van de meest duurzame vormen van verlichting. Mocht je dus je steentje bij willen dragen aan een betere wereld dan kun je heel makkelijk je traditionele halogeen gloei- of spaarlampen vervangen door LED lampen.

Bij Woonwinkel de Potstal verkopen we de verlichting van  Tierlantijn, Frezoli, Hoffz Interiors, Aura Peeperkorn, Il Cupido en mooie antieke kroonluchters.

Toont alle 17 resultaten