Landelijke Gordijnen

Gordijnen zijn onmisbaar voor een fijne sfeer. Bovendien zorgen ze voor een aangename akoestiek in een landelijk interieur. In onze woonwinkel tonen we diverse voorbeelden van prachtige gordijnen en blinds. Gordijnen in grove linnen structuur zodat ze niet ‘wegvallen’ in een grote ruimte. Of bijvoorbeeld juist als luchtige voile. Dat geeft een kleinere ruimte net die extra sfeer.

Verduisterende gordijnen, 3 voordelen..

Verduisterende gordijnen laten geen licht door. Daarnaast isoleren ze goed wat bovendien fijn is voor je energierekening. Ook verbeteren ze duidelijk de akoestiek in huis. Wij verkopen zowel verduisterende gordijnen, overgordijnen als blinds. Er is van alles mogelijk. Denk daarbij aan verschillende soorten plooien, kleuren of prints. Gevoerd of ongevoerd; het kan allemaal. Tevens hebben we ook prachtig natuurlijke materialen. Wat denk je van bijvoorbeeld linnen of katoen? Stoffen van onder andere Design of the Times en Chivasso. We kunnen je ook adviseren over het type ophangsysteem.

Uiteraard kunnen wij alle gordijnen en blinds op maat maken. We kunnen bij je thuis afleveren, installeren en/of ophangen. En dat door heel Nederland.

Proef de sfeer van landelijke gordijnen bij Woonwinkel De Potstal

Benieuwd wat voor geweldige sfeer je krijgt met onze landelijke gordijnen? Alle sfeerkamers in onze woonwinkel zijn aangekleed met prachtige gordijnen en blinds. Laat je verrassen door de vele gordijnstoffen, kleuren en mogelijkheden. We inspireren je graag.  Cathelijne weet alles over gordijnen, in-betweens en blinds. Zij helpt en adviseert je graag.

Stoffenatelier

Wil je je eerst op je gemak even rondkijken? Dat kan. Nee gerust een kijkje in ons stoffenatelier. Je zult versteld staan van de hoeveelheid stofstalen en de mogelijkheden.

Toont alle 6 resultaten