Landelijke Gordijnen

Landelijke gordijnen zijn onmisbaar voor een fijne sfeer. Bovendien zorgen ze voor een aangename akoestiek in een landelijk interieur. Daarnaast dragen gordijnen bij aan extra isolatie. ’s Winters houden ze binnen meer warmte vast en zomers houd je het allicht iets koeler in huis als je ze sluit.

In onze woonwinkel tonen we diverse voorbeelden van prachtige gordijnen en blinds. Gordijnen in grove linnen structuur zodat ze niet ‘wegvallen’ in een grote ruimte. Of bijvoorbeeld juist als luchtige voile. Dat geeft een kleinere ruimte net die extra sfeer. Laat ons je inspireren!

Verduisterende gordijnen, 3 voordelen…

Verduisterende gordijnen laten geen licht door. Daarnaast isoleren ze goed wat bovendien fijn is voor je energierekening. Tevens  verbeteren gordijnen duidelijk de akoestiek in huis. Wij verkopen zowel verduisterende gordijnen, overgordijnen als blinds. Daarbij is van alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten plooien, kleuren of prints. Gevoerd of ongevoerd; het kan allemaal.

Natuurlijke materialen voor landelijke gordijnen

Tevens hebben we prachtig natuurlijke materialen voor jouw landelijke gordijnen. Wat denk je van bijvoorbeeld linnen of katoen? We hebben stoffen van gerenommeerde merken als Design of the Times en Chivasso.

Eveneens kunnen we je adviseren over de verschillende type ophangsystemen. Daarnaast uiteraard ook over de soorten plooien en over de lengte van je gordijnen. Denk hierbij aan extra lang, slepend of stotend opgehangen.

Uiteraard kunnen wij alle gordijnen en blinds op maat maken. We kunnen bij je thuis afleveren, installeren en/of ophangen. En dat door heel Nederland.

Proef de sfeer van landelijke gordijnen bij Woonwinkel De Potstal

Benieuwd wat voor geweldige sfeer je krijgt met onze landelijke gordijnen? Kom naar onze winkel! Alle sfeerkamers in onze woonwinkel zijn aangekleed met prachtige gordijnen en blinds. Laat je verrassen door de vele gordijnstoffen, kleuren en mogelijkheden. We inspireren je graag.  Cathelijne weet alles over gordijnen, in-betweens en blinds. Zij helpt en adviseert je graag. Ook kun je tegenwoordig vragen naar Minou. Zij is inmiddels ook thuis in gordijnadvies.

Ons Stoffenatelier

Wil je je eerst op je gemak even rondkijken? Dat kan uiteraard. Neem gerust een kijkje in ons stoffenatelier. Je zult versteld staan van de hoeveelheid stofstalen en de mogelijkheden.

Professioneel in laten meten bij je thuis

Heb je bij ons in de winkel jouw favoriete landelijke gordijnen gevonden? Dan maken wij een prijsopgave voor jou. Als je met de prijsopgave akkoord bent dan wordt er een afspraak bij jou thuis gemaakt en worden je gordijnen professioneel ingemeten. Dat is op die manier een zorg minder.

Toont alle 6 resultaten