Landelijk wonen met brocante

Brocante meubelen en stoere oude spullen geven karakter aan je landelijke interieur. Clary en Antoon, de oprichters van Woonwinkel De Potstal, zijn tegenwoordig vooral onderweg als onze ‘schatzoekers’. Bijna maandelijks reizen ze naar Frankrijk, België of Engeland op zoek naar unieke brocante meubelen, kasten en accessoires. Ze komen altijd terug met de mooiste verhalen, prachtige meubelen en unieke brocante.

Brocante woonaccessoires

Brocante accessoires worden maandelijks aangevuld met nieuwe unieke stukken. Brocante servies, luiken, oude franse potten en kruiken, brocante spiegels, kandelaren, oude fotolijstjes, wijnrekken en ga zo maar door.

Wees er snel bij want de mooiste accessoires zijn vaak direct weg.

Interieur inrichten met brocante, hoe doe je dat?

Wil je meer landelijke sfeer in je woning en weet je niet waar je moet beginnen? Vind je het lastig om nieuwe brocante meubelen te combineren met je bestaande interieur? Beleef het gevoel van landelijke meubelen en laat je verrassen in één van onze sfeerkamers. Kom langs in onze woonwinkel en krijg gratis interieuradvies. Onze interieurstylisten staan klaar om je te inspireren en te helpen de juiste keuzes te maken voor het crëeren en inrichten van jouw landelijk interieur.

Toont alle 13 resultaten