Woonwinkel in Gelderland, landelijke interieurs sinds 1995

In onze woonwinkel verkopen we alles wat met landelijk wonen en landelijke interieurs te maken heeft. Laat je inspireren door onze sfeerkamers en bewonder onze collectie landelijke meubelen, kasten, bankstellen, brocante en landelijke accessoires. Wil je een vrijblijvend interieuradvies om je huis landelijk in te richten? Onze interieuradviseur helpt je met verfrissende en inspirerende woonideeën. Dit kan zowel in onze woonwinkel of bij jouw thuis of bedrijf. Wij hebben een geheel eigen kijk op wonen in landelijke stijl en noemen dat eigenzinnig landelijk.

We volgen geen trends, maar ons gevoel en dat resulteert al sinds 1995 in vele tevreden klanten. Onze sfeerkamers zijn zowel klassiek als landelijk ingericht met unieke oude spullen uit o.a.Frankrijk en Engeland. Deze combineren we met mooie nieuwe meubelen om zo een landelijke sfeer te creëren die uniek is in Gelderland.

Landelijke Meubelen

Wij verkopen landelijke meubels, oude houten kasten, robuuste tafels en nog veel meer. Landelijk wonen betekent comfortabel zitten, eten aan een stoere tafel en wonen tussen natuurlijke elementen die voor een warme sfeer zorgen. We hebben een brede selectie uit de collectie van Hoffz, Bocx en Just. We voeren ook ons eigen merk. Elk meubel is samen te stellen op een manier die past bij wonen in jouw eigen landelijke stijl. Kom gezellig langs en ontdek onze prachtige collectie landelijke meubels.

Pure & Original verf

Pure & Original verf voor meer sfeer en kleur in je interieur. Kleur advies nodig van een officiële ster-dealer van Pure & Original verf? Wij mengen voor jou de mooiste warme kleuren die eenvoudig zijn aan te brengen op iedere muur. Een matte kalkverf of krijtverf is onmisbaar in een landelijk interieur. Laat je verrassen door de prachtige kleuren en inspireren door onze interieurstylist Cathelijne. Zij adviseert je graag over de vele toepassingen die mogelijk zijn met de verf van Pure & Original.

Brocante

Brocante en stoere oude spullen geven karakter aan je landelijke interieur. Clary en Antoon zijn de schatzoekers van De Potstal en zij reizen regelmatig naar Frankrijk, België en Engeland op zoek naar unieke brocante meubelen, oude kasten en woonaccessoires. Ze komen altijd terug met de mooiste verhalen, prachtige meubelen en unieke stukken. Geen landelijk wonen zonder brocante!

Verlichting Landelijke Stijl

In elk interieur is verlichting belangrijk, maar zeker in landelijke interieurs. Door met verschillende lichtpunten te werken creëer je een ingetogen, huiselijke landelijke sfeer. Oude kruiklampen combineren heel mooi met verlichting van Frezoli (Tierlantijn) of originele oude kroonluchters. Kom langs in onze woonwinkel en bewonder de bijzondere verlichting van Tierlantijn, landelijke stijl.

Landelijke Gordijnen maken het af

Landelijke gordijnen en/of blinds zijn echte sfeermakers in een landelijk interieur. Gordijnen zorgen voor een aangename privé sfeer en verbeteren merkbaar de akoestiek. Grove linnen of luchtige voiles, we vertellen je graag over de vele mogelijkheden met landelijke gordijnen. Onze gordijnen zijn geschikt voor zowel een klassieke als een moderne inrichting en worden op maat gemaakt. Decoreer je ramen met natuurzuivere elementen voor een warme ambiance. Alle gekochte producten kunnen wij bij uw thuis leveren, installeren en ophangen.

We hebben prachtige stoffen van o.a. Designs of the Time, ROMO, WIND, Chivasso en Aristide.