Landelijke meubelen voor een landelijke inrichting

Met de juiste landelijke meubelen creëer je een sfeervolle inrichting. Een landelijke bank, een robuuste stoere eetafel of een oude houten kast geven meteen een warm thuisgevoel. Wonen tussen natuurlijke elementen geeft sfeer, rust en warmte. En je huis wordt al snel een comfortabele plek voor het hele gezin.

Landelijke meubelen van Bocx en Hoffz

We verkopen een brede selectie meubelen van o.a. Bocx en Hoffz. Elk meubel is samen te stellen naar smaak en budget op een manier die past bij wonen in jouw eigen stijl. Onze collectie meubelen bestaat uit fauteuils, hoekbanken, loveseats, hockers, eetkamerstoelen, barkrukken en barstoelen. Wij zijn al jaren officieel dealer van Bocx en Hoffz en kunnen je uitstekend adviseren over al hun meubelen. Daarnaast voeren wij ook merken als Keijser & Co, Just Design en European Furniture. De kasten in onze winkel kopen wij zelf in in het buitenland. Wij restaureren deze kasten zodat je een unieke oude kast hebt die weer jaren met je mee kan.

Landelijke sfeer in je woning, maar hoe je dat?

Wil je meer landelijke sfeer in je woning en weet je niet waar je moet beginnen? Vind je het lastig om nieuwe meubelen te combineren met je bestaande inrichting? Kom langs in onze woonwinkel en krijg gratis interieuradvies door een van onze stylisten. Laat je verrassen en inspireren door een interieurstylist die gespecialiseerd is in wonen landelijke stijl.

Gaat je hart hier sneller van kloppen?

Zie je het eindresultaat al voor je, sfeervol wonen in een landelijk interieur? Warm en comfortabel genieten van al je landelijke meubelen begint allemaal met een bezoek aan onze woonwinkel in Valburg. Wij maken graag genoeg tijd voor je vrij zodat jij in alle rust de juiste keuzes kunt maken.

BEZORGING VAN JE LANDELIJKE MEUBELEN

Wij bezorgen uiteraard de landelijke meubelen bij je thuis. Lees hier meer over de bezorging van je meubelen