Pure & Original logo Pure & Original verf: proef en herontdek de kracht van kleuren

Benieuwd wat voor geweldige sfeer je krijgt met verf van Pure & Original? Al de sfeerkamers in onze woonwinkel zijn geverfd met kalkverf, krijtverf of Marrakech Walls van Pure & Original verf. Laat je verrassen door het bijzondere effect van de vele kleurcombinaties. Er is altijd een interieurstylist aanwezig om je een vrijblijvend kleuradvies te geven. Een gratis kleurkaart met handgeschildere staaltjes ligt voor je klaar in de winkel. Vraag er gerust naar.

Sterdealer

Wij zijn al jaren sterdealer van Pure & Original. Er staat een mengmachine in onze woonwinkel en daarom kunnen we de verf mengen terwijl je wacht en grijpen we eigenlijk zelden mis. Daarnaast heb je hierdoor altijd een vers blik verf.

Pure & Original Collectie

De collectie verf bestaat uit o.a.: Classico Krijtverf, Fresco Kalkverf, Marrakech Walls Betonlook, Traditional Paint Lakken, Vloerverf en Kalei Gevelverf.

Deze verfsoorten beantwoorden aan de huidige trends en komen helemaal tot hun recht op wanden, vloeren, meubelen, houtwerk, pvc, metalen en gevels.

Verf met respect voor mens en natuur

De exclusieve duurzame en ecologische vegan verf van Pure & Original is gemaakt met liefde en respect voor mens en natuur. Zo gebruiken ze uitsluitend 100% natuurlijke en organische pigmenten en houden ze het percentage VOS zo laag mogelijk. (VOS waarde staat voor de hoeveelheid vluchtige organische stoffen die vervat zit in de verf). De VOS waarde van hun producten zit zelfs bij al hun producten ver onder de EU norm, tot zelfs 0%. Daarnaast is alle verf  op waterbasis en zijn zelfs de kwasten tegenwoordig vegan.

Kleurenoverzicht en Kleurcombinaties

Wil je online vast de kleuren zien? Wil je inspiratie voor kleurcombinaties? Klik dan hier: kleurenoverzicht Pure & Original

Online bestellen in onze Webshop

Al de verfsoorten en toebehoren kun je nu ook eenvoudig online bestellen in onze Pure & Original Webshop. We mengen zelf jouw verf dus je hebt altijd een vers blik en we kunnen uit voorraad leveren.