Bank Carcia

Beschrijving

 

Bank Carcia van Bocx Interiors

Bank Carcia is een echte klassieker uit de collectie van Bocx Interiors. Door de capitons in de rugleuningen en de ronde armleuningen is het een bank met een stijlvolle uitstraling.

Vele mogelijkheden met bank Carcia

Deze bank is leverbaar als tweezits bank, twee en een half zit en eveneens als driezitter. Daarnaast is de Carcia tevens leverbaar als fauteuil én als loveseat.

Klik hier voor meer informatie

De stof en de kleur pootjes van bank Carcia bepaal jezelf

In onze winkel staat de Carcia in een mooie rode stof, maar de kleur van jouw bank Carcia bepaal jij natuurlijk zelf. In ons stoffenatelier heb je een onvoorstelbaar ruime keuze in stoffen en kleuren. Wat denk je van een mooie stoere linnen stof op de Carcia. Of denk je eerder aan een makkelijk schoon te houden stof? Of bijvoorbeeld iets met een mooie print? Daarnaast hebben we gemêleerde stoffen, prachtige velours stoffen en nog heel veel meer. Daarbij helpen wij je natuurlijk graag!

Voor de pootjes van jouw Carcia heb je de keuze uit een zwarte poot, een koloniale poot, een blank pootje onbehandeld of misschien liever juist wel behandeld. Daarnaast is de poot ook nog leverbaar in een grijze kleur. 

Fauteuil Carcia

Naast de bank is deze Carcia dus ook verkrijgbaar als fauteuil. Hierbij heb je de keuze uit de fauteuil of de loveseat. Eveneens is er een bijpassende hocker verkrijgbaar. Uiteraard geldt hierbij ook dat je de stof zelf kunt uitzoeken en datzelfde geldt ook voor de pootjes. 

Hocker Carcia

Hocker Carcia is 75 cm breed, 60 cm diep bij een hoogte van 45 cm. De hocker staat op fraaie houten pootjes. Niet alleen leuk als hocker voor de fauteuil, maar tevens een mooie aanvulling op de bank. 

Landelijke zitbank of eerder een klassieke bank?

Bank Carcia voelt zich moeiteloos thuis in een landelijk interieur, maar past ook uitstekend in een wat klassiekere inrichting. Uiteindelijk bepaal jij je eigen sfeer.