Bank Daan

Beschrijving

 

Bank Daan: hoekbank, bank, fauteuil… alles is mogelijk!

Bank Daan is onze AllesKunner. Waarom? Hij past zowel in een landelijk als in een wat strakker interieur. Daarnaast kan bank Daan geheel naar wens samengesteld worden. Dat kan een hoekbank zijn, maar ook een losse twee- of driezitsbank. Of misschien wil je wel een longchair of een bank in een u-vorm opstelling. Een dormeuse kan ook. Tevens kun je kiezen uit twee zitdieptes: een diepe of een ondiepe zit. Zelfs de hardheid van de kussens bepaal je zelf: een harde of een zachte zit. En het mooie is: je kunt per element zelf bepalen of je wat hardere of zachtere kussens wil. Zo kun je een opstelling maken die voor iedereen comfortabel is. 

Daan Fauteuil, Loveseat en Hocker

Tevens is de Daan ook leverbaar in een fauteuil of loveseat uitvoering. Er zijn twee maten longchair leverbaar, evenals een hocker/poef in twee maatvoeringen. Daarnaast is het ook mogelijk om bijpassende lendekussens of armrollen te bestellen. 

Bank Daan leverbaar in verschillende stoffen en kleuren

Bank Daan is uiteraard leverbaar in diverse stofsoorten en stofkleuren. Waar kies jij voor? Een linnen/katoen mix? Of misschien een mooie velours stof? Wij hebben het allemaal in huis. 

Wil je jouw Daan een landelijke uitstraling meegeven dan kun je, naast de stof die je uitkiest, ook denken aan passende verlichting naast je bank. Bij een landelijk interieur past een mooie kruiklamp op bijvoorbeeld een wijntafel. Bij een wat strakker interieur vind je prachtige vloerlampen in de collectie van Frezoli Lightning. Wij hebben veel van deze lampen in de winkel staan en kunnen daarnaast de gehele collectie van Frezoli leveren. 

Wij adviseren je graag bij het maken van keuzes voor een Daan bank. Of het nu een hoekbank is, een losse bank of een complete samenstelling in combinatie met andere meubelen.