Bocx Eetkamerstoel Madrid zonder armleuning

Beschrijving

Bocx Eetkamerstoel Madrid is een klassieke eetkamerstoel met vele mogelijkheden. Wij hebben deze stoel al jaren in onze collectie en door het tijdloze ontwerp vindt deze eetkamerstoel zijn weg in ieder interieur. 

Bocx Eetkamerstoel Madrid: leverbaar met of zonder armleuningen

Bij deze eetkamerstoel is de keuze aan jou: de stoel is leverbaar zowel met als zonder armleuningen. Welke stoel kies jij? Tip: je kunt beide stoelen ook met elkaar afwisselen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld drie eetkamerstoelen aan een zijde van je eettafel waarbij je kiest voor twee Madrid stoelen met leuning en in het midden een Madrid stoel zonder leuning. Dit kan vaak ook een oplossing zijn als je net iets te weinig ruimte aan je tafel hebt om drie stoelen met armleuning kwijt te kunnen. Een stoel met armleuningen komt uit op een breedte 59 cm en daarnaast is dezelfde stoel zonder armleuningen 50 cm breed. 

Klik hier voor meer informatie

Royale keuze uit stoffen en kleuren

In ons stoffenatelier hebben wij een grote collectie stofstalen waar je uit kunt kiezen. Je kunt het bijna zo gek niet bedenken of wij hebben het in huis. Mooie linnen stoffen, linnen/katoen mixen, velours, easy clean stoffen, prints, gemêleerde stoffen en zo meer. Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Uiteraard helpen wij je graag. Dat vinden wij zelfs leuk!

Bocx Eetkamerstoel Madrid: met of zonder hendel op rug

Wil jij een hendel op de rug van je eetkamerstoel? Dat is mogelijk. Tegen een kleine meerprijs van eetkamerstoel Madrid geleverd worden met een hendel op de rug. Dat kan bij zowel de stoel met, als de stoel zonder armleuningen. De keuze is aan jou. 

Liever geen capitons / knopen? 

Vind je eetkamerstoel Madrid mooi, maar spreken de capitons je minder aan? Kijk dan eens naar eetkamerstoel Barcelona. Dit is in feite dezelfde stoel als de Madrid, maar dan zonder capitons. 

Bocx Eetkamerstoel Madrid: kleur van de poten bepaal jij

Bij eetkamerstoel Madrid heb je de keuze uit diverse kleuren poten. Je hebt hierbij de keuze uit blank behandeld of onbehandeld, koloniaal, zwart of grijs. Zo krijg je altijd precies de eetkamerstoel die bij jou past. 

De Madrid is ook leverbaar als barstoel of barkruk

Klik hier voor meer informatie over de Madrid barstoel