Bocx Loveseat Hetty

Beschrijving

Bocx Loveseat Hetty is een heerlijk royale stoel waarin je gemakkelijk een hele avond kunt vertoeven. Zie jij jezelf al zitten? Door het landelijke ontwerp met de mooi afgeronde armleuningen is deze loveseat een ware toevoeging aan je interieur. Standaard leveren we de Bocx Loveseat Hetty met een volant. Maar mocht jij je loveseat zonder volant geleverd willen krijgen dan is dat ook mogelijk. 

Afmetingen Bocx Loveseat Hetty

Loveseat Hetty is 113 cm breed bij een diepte van 100 cm en een hoogte van 95 cm. De zitbreedte bedraagt daarbij 80 cm. Een heerlijke relaxstoel dus! En je kunt daarnaast ook nog kiezen uit twee verschillende zitdieptes: wil je ondiepe zit of kruip je liever nog veel verder weg in deze loveseat en kies je daarom voor een diepe zit? De prijs van beiden is gelijk. Een sierkussen wordt standaard meegeleverd met je loveseat. 

Klik hier voor de mogelijkheden

Fauteuil Hetty

Loveseat Hetty heeft ook nog een kleiner zusje: fauteuil Hetty. De fauteuil is 15 cm smaller dan de loveseat. Net als bij de loveseat kun je bij fauteuil Hetty ook kiezen uit twee zitdieptes: een ondiepe zit of een diepe zit. Het verschil bedraagt 6 cm en de prijs is voor beiden gelijk. En ook voor fauteuil Hetty geldt dat er standaard een sierkussen wordt meegeleverd. Daarnaast heb je nog de keuze: wil je je Hetty fauteuil met volant geleverd krijgen (zo wordt de fauteuil standaard geleverd) of wil je de fauteuil liever zonder volant? De keuze is aan jou. 

Hocker Hetty

De Hetty serie is redelijk compleet te noemen. Zo is er naast de fauteuil / loveseat ook een Hetty hocker te verkrijgen. De afmetingen: 60 x 90 cm bij een hoogte van 46 cm. 

Bank Hetty

Naast de Bocx Loveseat Hetty is er ook een bank Hetty leverbaar. Je hebt de keuze uit diverse afmetingen: een twee zits bank, een 2,5 zits bank, een drie- of een vier zits bank. 

Stof- en kleurmogelijkheden Bocx Loveseat Hetty

Hoe wil jij je Loveseat Hetty bekleed hebben? Kies je voor een landelijke linnen/katoenmix? Een stof in een mooie sleetse kleur? Of wordt jouw loveseat een echte blikvanger in een opvallende kleur en bijvoorbeeld een mooie velours stof? Of misschien wil je wel een gemêleerde stof? Een gemakkelijk schoon te maken stof kan handig zijn als je kinderen hebt of huisdieren die zich ook maar al te graag in jouw loveseat nestelen. Wat jij ook wilt; wij hebben het allemaal in huis. In ons stoffenatelier kun je zelf uitzoeken wat het beste bij jou past. En als je hulp nodig hebt dan helpen wij je uiteraard graag. Dat vinden we zelfs leuk!