Fauteuil Elise

Beschrijving

Fauteuil Elise is een compact klassiek fauteuiltje dat wat hoger op haar pootjes staat. Hierdoor zorgt dat tevens voor wat ‘lucht’ in je interieur en zal het fauteuiltje niet snel kolossaal ogen. Met haar rond aflopende rug en ronde armleuningen is de fauteuil Elise een sierlijke fauteuil die een prachtige plek verdient in je interieur. 

Fauteuil Elise: hoge kwaliteit zitcomfort

Dit ambachtelijk gestoffeerde stoeltje is leverbaar mét of zonder capitons. Deze keuze is aan jou. Standaard wordt de Elise uitgerust met nosagvering en een koudschuim vulling. Hierdoor kun je oprecht spreken van een bijzonder aangenaam en comfortabel zitcomfort. 

Familie van Fauteuil Elise

Indien je wenst kun je je fauteuil Elise ook in een loveseat-uitvoering krijgen. Tevens is er een bijpassende poef leverbaar. Wij hebben de familieleden van Elise niet in de winkel staan, maar kunnen je de afbeeldingen laten zien mocht je hier interesse voor hebben. 

Afmetingen fauteuil Elise

Elise is 88 cm breed bij een hoogte van 92 cm. Daarbij is ze 80 cm diep. Dat zijn mooie compacte afmetingen voor dit klassieke fauteuiltje. 

Stof- en Kleurkeuze: nagenoeg alles is mogelijk

Hoe jouw Elise er uit komt te zien bepaal je natuurlijk zelf. In ons stoffenatelier hebben we een enorm uitgebreide collectie stoffen. Verschillende materialen en uiteraard verschillende designs en kleuren. Je zult verstelt staan van alle mogelijkheden. Keuzestress is iets wat wij dan ook vaak zien bij onze enthousiaste klanten. Daarom helpen wij je graag. Dat vinden we zelfs leuk! Hoe zie jij jouw Elise het liefst? In een landelijke stoere linnen stof? Of kies je liever voor iets verfijnds? Misschien wil je wel graag een stof die je gemakkelijk kunt reinigen? Ook daarin hebben we de nodige keuzemogelijkheden. Verder kun je natuurlijk ook kijken naar stoffen met een print, iets gemêleerds of misschien wel een warme velours stof? We hebben het allemaal in huis! 

Fauteuil Elise mogelijkheden

Fauteuil Elise leent zich door haar vormgeving goed als ‘solist’ in bijvoorbeeld een hoekje om heerlijk te lezen. Daarnaast kan het in een zithoek ook mooi zijn om twee Elise naast elkaar of tegenover elkaar te plaatsen. Door haar compacte vormgeving voelt zij zich ook meteen thuis in een wat kleinere zithoek. 

Fauteuil Elise wordt vervaardigd door Inno Zitmeubelen. Klik hier voor hun bijzonder uitgebreide documentatie. 

 

Een ander stoeltje dat ook wat hoger op z’n pootjes staat is fauteuil Bram. Dit is een wat strakker vormgegeven fauteuiltje en oogt eveneens wat luchtig.