Frezoli Vloerlamp Mira

Beschrijving

Frezoli Mira Vloerlamp is hier online te bestellen:

# Mira Loodkleur # Mira Mat Zwart

 
Frezoli Vloerlamp Mira is in ware sfeermaker. Niet voor niets kent dit model al jaren een prominente plek in de collectie van Frezoli Lightning. De collectie van Frezoli staat garant voor prachtige landelijke én industriële verlichting. Vloerlamp Mira (op de foto in de kleurstelling loodgrijs) is hier een lichtend voorbeeld van. Deze uit metaal/staal vervaardigde vloer/leeslamp is 130 cm hoog. Daardoor kan deze vloerlamp dienst doen als leeslamp. Mira past daarom mooi naast een klassieke fauteuil of bijvoorbeeld naast je favoriete zitplek op de bank. 
Door z’n vormgeving voelt vloerlamp Mira zich niet alleen thuis in een landelijk interieur, maar past ze ook prima in een wat strakkere inrichting. 
 

Frezoli vloerlamp Mira is er in drie kleurstellingen

Lamp Mira is verkrijgbaar in de kleuren mat zwart, loodkleur en in bruin patina. Welke kleur kies jij?
 

Twee mogelijkheden voor de voet van Mira 

Vloerlamp Mira kan geleverd worden met een hardstenen voet of met een stalen voet. Zo past lamp Mira in ieder interieur en de keuze is aan jou. 
 

Afmetingen Frezoli Vloerlamp Mira

Vloerlamp Mira is 130 cm hoog. De hardstenen voet is 20 x 20 cm, evenals de stalen voet. Het kapje heeft een doorsnede van 9,5 cm en daardoor is het echt een kekke lamp om te zien. Het lampje wordt geleverd met een GU10 fitting. 

Alle Mira vloerlampen zijn te leveren mét of zonder dimmer

Wil je een lamp mét dimmer of zonder? De keuze is aan jou. Houd er bij een dimbare lamp rekening mee dat je de juiste (dimbare) lichtbron kiest.

Frezoli vloerlamp Mira combineren met andere lampen?

De Mira combineert perfect met het Frezoli hanglampje Fonte. Dit hanglampje is eveneens leverbaar in de drie kleurstellingen mat zwart, loodkleur en bruin patina. Dit lampje is 120 cm lang en hangt aan een bruin stoffen snoer.  Een fraai vormgegeven subtiel hanglampje dat door het lange snoer ook heel leuk te gebruiken is om boven je nachtkastje naast je bed te hangen.