Frezoli Vloerlamp Sirmione

Beschrijving

Frezoli Sirmione Vloerlamp is hier online te bestellen:
 
De Frezoli Vloerlamp Sirmione mag zich inmiddels een klassieker in onze winkel noemen. Door haar verfijnde en bescheiden vormgeving voelt deze lamp zich in ieder interieur thuis. Met de Sirmione vloerlamp naast je fauteuil of naast je favoriete plek in de bank heb je een perfecte leeslamp. De Sirmione is ook bij uitstek geschikt om bijvoorbeeld een schilderij aan de muur aan te lichten. En vanwege zijn verfijnde vormgeving zou je ‘m ook als bedlamp kunnen gebruiken. 
 

Frezoli Vloerlamp Sirmione is in hoogte verstelbaar

Frezoli Vloerlamp Sirmione is in hoogte verstelbaar door het knik-syteem. Daardoor heb je met deze lamp een hoogte range van 125 tot 155 cm. De lamp is vervaardigd uit metaal/staal en de afmeting van de voet is 18 cm lang bij 13 cm breed. Het verfijnde kapje heeft een doorsnede van 5 cm. Daarnaast is de Sirmione is uitgerust met een GU10 fitting. De Sirmione wordt overigens geleverd inclusief het LED lampje. 

Leverbaar in meerdere kleurstellingen

Vloerlamp Sirmione is verkrijgbaar in de kleurstelling mat zwart, loodkleur of bruin patina.
 

Frezoli Vloerlamp Sirmione: mét of zonder dimmer leverbaar

De vloerlamp Sirmione is leverbaar zonder of mét dimmer (tegen meerprijs). De keuze is aan jou.
 
 

Sirmione lamp ook leverbaar als tafellamp

Naast de vloerlamp Sirmione is in dezelfde serie ook een Sirmione tafellamp verkrijgbaar. Deze is eveneens verkrijgbaar in de kleuren mat zwart, loodkleur of bruin patina. Prachtig als bureaulamp of als leeslampje, maar denk ook aan een bedlampje. 
 

Wandlamp / Spot passend bij de Sirmione

Bij de Sirmione serie is ook een passend spotje te vinden in de collectie van Frezoli Lightning. Het betreft wandlampje/plafondspot Modena. Hier zie je het verfijnde ontwerp van de Sirmione lampen in terug.

Deze wandlamp/plafondspots Modena zijn in twee varianten leverbaar: een enkele of een dubbele uitvoering. Daarnaast zijn deze Modena lampen leverbaar in drie kleurstellingen: mat zwart, loodgrijs of bruin patina. De spots worden geleverd met een dimbare GU10 LED spot.